Publicitat
Societat · 25 de Novembre de 2020. 19:59h.

Feministes d’Arran ‘ataquen’ una comissaria de la Policia Nacional

L’omplen de pintura durant una marxa de torxes contra “la violència patriarcal” a Terrassa

Feministes d’Arran ‘ataquen’ una comissaria de la Policia Nacional

Arran ha omplert de pintura la façana de la comissaria de la Policia Nacional a Terrassa durant “una marxa de torxes per a dones per a plantar cara a la violència masclista”. Aquesta acció ha provocat que diferents persones hagin estat identificades pels policies.

La concentració va tenir com a lema "Davant les violències masclistes, ens trobareu de cara" i estava formada per dones vestides de negre. “No ens cuida la policia, ens cuiden les amigues Acabarem amb la violència patriarcal estructural organitzades, lluitant i amb autodefensa feminista #JuntesSomMésFortes”, ha reivindicat l’organització.Posteriorment, en un comunicat, han volgut mostrar “la nostra solidaritat amb les dones identificades per la policia després de la marxa de torxes no-mixta contra les violències masclistes, celebrada ahir a Terrassa durant la vigília del 25N. Una acció policíaca que només cerca l’atemoriment, la persecució i la repressió contra l’activisme i la lluita feminista”.

“Com a mínim, tres dones van ser identificades per policia de paisà mentre eren tranquil·lament a la terrassa d’un bar. Les identificacions es van dur a terme en un ambient clarament intimidatori, vexatori i exacerbat, amb un desplegament d’agents fora mida”, afegeixen.

“De nou es posa en relleu el paper repressiu dels ‘cossos de seguretat’, màxims garants del sistema heteropatriarcal i dels interessos i privilegis de les classes benestants. Ells són un dels protagonistes actius en la violència estructural que patim les dones treballadores”, asseguren, a més de criticar “el seu tarannà inflat de testosterona masculina”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 Sergi Sergio, Barcelona, 26/11/2020 - 16:43

Son les conegudes feminazis, no representan a ningu, ni a si mateixes, foten pena.

#19 Agustino, Barcelona, 26/11/2020 - 14:10

Si yo fuera mujer me daría asco y vergüenza ajena de que estas tipas me representaran.

#18 Alcoberro´s, Barcelona, 26/11/2020 - 13:44

Que bien lo van a pasar estas feministas subvencionadas cuando el Islam se imponga en Cataluña. Veremos si luego salen con sus antorchitas.

#18.1 No cal esperar, Gallinertown, 26/11/2020 - 17:39

Només cal que vagin a una mesquita d'algún barri prop d'on viuen i muntin un sarau defensant els maltractaments a les dones del colectiu musulmà, ningú creu que gosin.

#17 Ojotuerto, Calafell.tab, 26/11/2020 - 12:57

Jajajaj el mayor éxito del Programa 2000 de Pujol , son los de la CUP, CDR, Arran, antifas, sindicat D'estudiants, ONGetas, y demás subproductos de la escola pública, escolas tallers, profesorat, sociologes, psicologes, formadores, asistentas, educadoras,no producen, fueron todas confinadas por no ser necesarias .Excepto para els de sempre

#16 pregunto yo, Tarragona, 26/11/2020 - 11:03

¿Porqué será que no vemos nunca a estas bravuconas y valientes feministas protestando delante de una mezquita ?