Publicitat
Societat · 10 de Novembre de 2011. 12:42h.

Ferran Adrià diu que "Mas ho està fent bé"

El cuiner considera que "Espanya és un desastre psicològic"

Ferran Adrià diu que "Mas ho està fent bé"

Ferran Adrià

El cuiner Ferran Adrià, en una entrevista a la contra de La Vanguardia, lamenta que "veig més ànims" a l'extranger que a Espanya i Catalunya. En aquest sentit, el cuiner considera que "Espanya és un desastre psicològic. Podem fer moltes coses!"

Adrià considera que "falta valentia". Tot i això lloa la tasca del president de la Generalitat i afirma que "Artur Mas ho està fent bé a Catalunya". Sobre el fet de ser ambaixador de Catalunya i d'Espanya, explica que "els que hem tingut sort a la vida hem de posar l'espatlla en tot el que puguem".

També considera que "la creativitat és primordial. I a més, sigues honest i oblida't de les conseqüències". Pel que fa a la seva feina, apunta que "el més còmode seria retirar-me, però viatjo pel món… parlant de cuina, aprenent-ne cada dia. Hi ha tant per apendre!".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Pep, Alt Empordà, 11/11/2011 - 18:51

Ferràn Adrià ha de fer la pilota a CiU per construir el laboratori gastronomic ampliant el Bulli cosa que per llei no és permès dons el Bulli és troba integrament al parc Natural del Cap de Creus on és absolutament prohibit fer.hi cap construcció nova.CiU segurament és passarà la llei pel forru

#11 Leona Catalana, L'Hospitalet de Lobregat, 11/11/2011 - 13:33

Per a desastre el que fa ell amb el menjar.
Només llegir un menú seu sento ganes de vomitar.
Poseu-lo en una nau espacial i que vagi a cuinar per als marcians.
I que no torni.

#10 Josep, LLeida, 11/11/2011 - 13:13

Coneixent aquest paio, em resisteixo a qualificar-lo com a cuiner, ja que la cuina me la prenc molt seriosament, de ben segur que ha cobrat o cobrara una bona subvenció en base alguna de les coses basiques que la generalitat no retalla, com les ambaixades, normalització linguistica i altres.

#9 oriol , bcn, 11/11/2011 - 11:41

És un crack en tots els aspectes!

#7 Otger, Badalona, 10/11/2011 - 22:29

UN CUINER!! UN CUINER!! Da Vinci, Einstein, Tesla,
Edward Jenner (vacuna verola)...
Aixo si el sablazo que et fot per la deconstruccio es inconmensurable. On arribarem??