Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2022. 20:06h.

Ferrocarrils també s'espatlla

Tres avaries simultànies en un matí

Ferrocarrils també s'espatlla

Tres avaries a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han complicat el matí al usuaris, que han patit retards i aglomeracions a les andanes i als trens. Concretament, s'han espatllat tres trens a primera hora del matí.

Les dues primeres incidències s'han produït en dos combois a l'alçada de les estacions de Sant Cugat del Vallès i de Sarrià. Tots dos trens han estat remolcats i retirats i les dues vies han tornat a quedar operatives. Pocs minuts després, cap a dos quarts de nou, un tercer tren s'ha avariat també a Sarrià i un quart d'hora més tard el servei ha quedat restablert.

Les freqüències de pas han quedat alterades i durant el matí han recuperat l'horari habitual de manera progressiva. Alguns usuaris han denunciat a les xarxes socials la situació en algunes estacions, com per exemple a la de Sarrià i han publicat vídeos de l'interior dels trens, que anaven plens.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 08/10/2022 - 12:55

Això és culpa de la Ministra!!!
Si y dos huevos duros de postre.
¿Qué más majetes? Recentralización de competencias ya.
Lo mismo que exigíais de ADIF pero ahora al revés.
Ah, no, que això no toca, hem de disposar d'empreses públiques, fundacions, empreses participades i de la Generalitat per col·locar els nostres.
Si claro igual que hac

#16 Fran, Gerona, 07/10/2022 - 20:17

La culpa es d'Aspanyaa o fins tot potser ha sigut Franco. Aquesta noticia sortira en tots els medis Lazis.

#15 Albert, Blanes, 07/10/2022 - 12:11

A on ets TV3 ???? Que hi ha algu ???

#14 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/10/2022 - 10:39

Imposible! Esto debe ser un sabotaje del CNI!!!! No es posible que algo gestionado por nuestro glorioso Govern funcione mal. Ens volen aixafar!!!

#13 pepe, Andorra, 07/10/2022 - 10:30

Asi es como el poder, estado como se autodenominen las personas q gestionan dicho poder, te deja con el culo al aire un dia si y otro tambien, asi es como funciona la gestion de lo pubico, q para mi es sinonimo de pesebre para mis compis de partido, familiares o amantes varios, por eso usan tanto la demagogia cuando te quejas del dinero q te quitan