Publicitat
Societat · 27 de Juliol de 2018. 11:26h.

Festes majors polititzades

Crits de “llibrerat presos politics” durant les Festes de les Santes a Mataró

Al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, l'han rebut a les festes de Mataró amb crits de "llibertat presos polítics", i amb moltes mostres de suport.
 
Torrent i l'alcalde de Mataró David Bote, seguits per regidors de totes les formacions polítiques del consistori, han fet un seguici institucional des del consistori fins a la Basílica de Santa Maria, acompanyats en tot moment pels gegants del poble i les bèsties dels dimonis.
 
Al finalitzar la missa, la comitiva sortirà al balcó de l'ajuntament i posteriorment, el president anirà al saló de plens, on signarà el llibre d'honor i lliurarà un obsequi institucional a l'alcalde.

Torrent amb l'alcalde de Mataró
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 Nudistes per la independència, Mataró, 27/07/2018 - 15:26

Vull protestar aquí perquè no m´han deixat entrar a la basílica només amb el llacet groc...no m´estranya que després els nois d´Arran facin les pintades que fan als murs de les esglésies.Estic segur que el Sant Pare em comprendria.

#7 Tom, Barcelona, 27/07/2018 - 14:34

Por que siempre tiene torrente esa cara de buho estreñido? Tan joven y tan lleno de odio. El fanático de las hostias. Carne de cañón para la prisión..al tiempo

#4 lepero, Barcelona/Tabarnia, 27/07/2018 - 12:11

¿El obsequio institucional será una botella de ratafía, o un cesto de fruta de la comarca nos visita?

#3 pepe, andorra, 27/07/2018 - 11:51

si ellos tienen derecho a pedir su libertad, yo tengo derecho a pedir su estancia en prision con la maxima dureza q sea posible. Y por una España de todos, la escuela en español....

#2 Juan García, Ciutat de la Justícia, 27/07/2018 - 11:46

Ja ha sortit l'Empar Moliner a TV3% La seva dient que no s'han de polititzar les festes majors i que en Torra no era benvingut a Mataró?