Publicitat

Paluzie evita donar xifres d'assistents a les protestes contra el Rei

Fiasco indepe

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha evitat fins a tres vegades contestar les preguntes d'e-notícies sobre la xifra de persones que han participat en la concentració de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per protestar contra la visita del Rei Felip VI a la Seat.

Paluzie ha al·legat que "nosaltres no havíem convocat cap concentració ni mobilització, sinó que la nostra acció concreta era penjar quatre pancartes als ponts". Malgrat les explicacions de Paluzie, l'ANC, a través del seu compte de Twitter, havia fet una crida "a la mobilització amb motiu de la visita del monarca espanyol".

A l'hora prevista, cap a les 11 del matí, a les proximitats de l’entrada principal a la Seat hi havia només una trentena de persones amb una pancarta de grans dimensions amb el lema 'Catalunya no té Rei'".

La líder de l'entitat independetista, d'altra banda, ha criticat que "el Rei ve avui a fer una operació d'Estat. És la demostració del cinisme. Els mateixos que van impulsar canvis de seus, van fer trucades perquè la Volkswagen marxés de Catalunya, ara amb els diners del fons europeus fan una operació d'Estat per recuperar el poder a Catalunya. S'apunten les medalles amb els diners que no són seus".

Finalment, ha lamentat que els Mossos d'Esquadra "en dos ponts no han deixat penjar la pancarta", una situació que han pogut resoldre després de "parlar amb les autoritats polítiques i policials". "És evident que la nostra acció estava emparada per la llibertat d'expressió", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Cralos Gomez, bestia amb forma humana, 06/03/2021 - 15:23

Es que son molts fronts oberts alhora

Simultanejar les processons a besar el San Prepuci Grog a Waterloo, mantenir les tropes expedicionaries del #MeridianaResisteix controlant contra viento y marea aquell enclau i anar de public al FAQS no es una cosa baladi

I ja tenen una edat

#19 Neferu, Barcelona, 06/03/2021 - 11:39

No hace falta que de ninguna cifra. Ya se vio perfectamente que solo estaban la pancarta y diez o doce apesebrados.

#18 joan, manresa, 06/03/2021 - 10:41

" Coll-Min" tancant la seva paradeta i aprofitar el solet que fa...---Sr.Elisenda..,vostè te una amargor interna molt forta...,visqui la vida....,posi una cirereta d'amor a la seva vida...,i "desfruiti"..,Vostè es funcionaria..,oi?.Si es asís encare entenem menys els seus amargors contra el sistema...naltros no som barbons...,pro si realistas!!

#17 Josep, Olot, 06/03/2021 - 08:54

Davant paluzies, borras, sabaters, aragones, puigdemonts, torras, junqueras, rufians, i demes fauna, hem quedo amb el rei. VISCA FELIP VI !!!!!!!!!!!

#16 David, Mataro, 06/03/2021 - 07:39

Paluzie, no habra paz para la gentuza como tu.