Publicitat
Societat · 17 de Febrer de 2021. 11:27h.

Fins i tot la consellera de Cultura intercedeix per Pablo Hasel

Àngels Ponsa demana al Govern espanyol un "gest urgent" amb el raper

Fins i tot la consellera de Cultura intercedeix per Pablo Hasel

Àngels Ponsa

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, ha enviat una carta al ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, per traslladar-li el "seu profund rebuig" respecte l'entrada a la presó de Pablo Hasel i li ha reclamat "un gest inequívoc i urgent" mentre es tramita la reforma del codi penal que el Gover espanyol va anunciar el passat 8 de febrer.

Ponsa exposa que "el manteniment en l'ordenament jurídic de càstigs propis d'altres temps i d'altres règims és un anacronisme que atempta contra els drets fonamentals" i assenyala que "la seva eliminació no admet demora".

"Mentre la modificació normativa no es produeix, és indispensable que des de l'Executiu es promogui qualsevol mesura que porti a l'extinció, per a Pablo Hasel i tots aquells artistes en situacions equiparables, de tota responsabilitat criminal", conclou.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#23 Alien, Saturn, 19/02/2021 - 09:18

La consellera de "cultura" no té res més que fer?

#22 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, PABLO TAL FARAS TALTE TROBARAS, 17/02/2021 - 19:55

Aquesta Consellera del Govern Català li diria PABLO HASÉL . ES ANTI-CATALÀ . NO ES FA PAS DIR PAU .Primer aixo CANTA EN CASTELLÀ , unaltra per lo tan es de LA Cultura Española no pas Catalana .Y Por ultimo a les seves CANÇONS ANIMA A MATAR PERSONES ,Home aixo es excitar al ODI Y A LA VIOLENCIA .Per Defensar este escolteu que canta .

#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/02/2021 - 19:39

Ya tenemos otro icono giloprogre al estilo Rodrigo Lanza. ¿Lo dejamos suelto y esperamos también a que maté a alguien?¿Para cuando un documental de Roures defendiendolo?

#20 Péndulo, Barcelona, 17/02/2021 - 17:18

Seguro que quieren que salga para darle alguna Conselleria en el nuevo Govern.

#19 luis, barcelona, 17/02/2021 - 14:43

Diu:
...la consellera de CULTURA...
¿ CULTURA ? Y apoya a este ... ¿ (me lo guardo) ?
¿Es que esta de broma?