Societat · 30 de Desembre de 2017. 17:16h.

Fira de Reis 'sobiranista'

Una de les parades de la Gran Via de Barcelona ven simulacres d'urnes, estelades i pins amb llaços grocs

Fira de Reis 'sobiranista'

Alguns dels productes a la venda

La Fira de Sant Tomàs i Reis que anualment se celebra a la Gran Via de Barcelona inclou, enguany, a més de les tradicionals paredes de joguines i artesania, una caseta en la que es venen simulacres d'urnes, estelades, pins amb llaços grocs i polseres amb el lema “Catalunya-Barcelona independència”.

La portaveu del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Àngels Esteller, ha manifestat a e-notícies que demanaran explicacions al consistori per la instal·lació d'aquesta parada, perquè “no es poden polititzar les festes nadalenques”. “Esperem que no polititzin la cavalcada de Reis com van fer l'any passa amb el Saló de la Infància”, ha dit Esteller, qui ha denunciat que “cada cop que tenen una ocasió polititzin les festes”.

Per la seva banda, el president d'Impuls Ciutadà, José Domingo, ha criticat que “un espai dedicat als regals de Reis i l'esperit nadalenc hagi estat ocupat també per uns símbols polítics que representen a uns pocs barcelonins i que fomenten la divisió i l'enfrontament”.

Domingo ha demanat als organitzadors que “recuperin el veritable sentit de la Fira i no molestin amb la presència de símbols independentistes”. També ha instat a l'Ajuntament de Barcelona que vetlli per “evitar la discriminació ideològica a la Fira de Reis”.

Parada a la fira de Reis de Gran Via

19 Comentaris

Publicitat
#13 Roser, Barcelona, 03/01/2018 - 21:11

Es vergonyos el què està passant a Barcelona amb el vistiplau d'una alcaldessa que denigra la ciutat.

#12 Flanagan, Bcn, 01/01/2018 - 19:34

En hacer el ridículo son unos artistas.

#11 Evole, Hospitalet, 01/01/2018 - 12:23

Si la paradeta fos del PP-PSOE-Cs, segur que no es quexeria ningu, aneu a cagar acomplexats faxistes espanyols, demaneu moltres caixes de Prozak als Reis, us fa molta falta.

#11.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/01/2018 - 19:36

"aneu a cagar acomplexats faxistes espanyols".
Me parece que el que necesita el Prozak eres tu, y urgentemente.

#10 Gala, Barcelona, 31/12/2017 - 17:43

Gracias, estaba buscando dónde encontrar las urnas para regalar

#9 Ramon, Terrassa, 31/12/2017 - 11:25

Esto es como los puestos de Europa del Este que venden quincallería y morralla soviética para nostálgicos de sistemas políticos anticuados y superados.
La mejor constatación de que el nacional-separatismo es cosa del pasado. Hasta nunca, chicos!
:DD