Publicitat
Societat · 29 de Març de 2012. 12:59h.

Foc a la Borsa de Barcelona

Piquets i encaputxats encenen una foguera, trenquen un vidre de la porta i hi llencen ous

Foc a la Borsa de Barcelona

Així ha quedat l'entrada de la Borsa

Un piquet ha encès al migdia d'aquest dijous una foguera amb cartrons just davant la porta de la Borsa de Barcelona. Centenars de persones s'han col·locat davant de la Borsa, al passeig de Gràcia, que també estava ple de manifestants a aquella hora.

Els activistes -entre els quals hi havia alguns encaputxats- han trencat un vidre de la porta, han llançat ous, i a les 12.15 hi han encès el foc. Posteriorment, deu furgons dels Mossos han acordonat l'entrada d'aquesta seu, prop de la qual s'ha col·locat també una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Després de l'acte a la Borsa, els piquets han seguit caminant per Passeig de Gràcia i han començat a pressionar els comerços perquè tanquessin, fins i tot de manera amenaçadora colpejant els aparadors, i han aconseguit que els establiments estiguin tancats al llarg de tota la via.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 L'anarcosindicalisme ha estat i és nefast, Bard3lona , 29/03/2012 - 15:43

Una de les coses ,més nefastes que ha patit Catalunya ha estat l'anarcosindicalisme. Afortuna dament ara són una minoria.
La societat ha progressat gràcies al capitalisme, la lliure empresa, no per les cabòries anarquistes i marxistes.

#1 Lluis, BCN, 29/03/2012 - 13:27

Doncs ara presenteu la factura a la CGT i sinó a la presó.N'estem farts els ciutadans d'aquests deliqüents que es fan dir llibertadors.A veure si també canvien la justicia i la fan MES DURA i MES RAPIDA.Estem en una societat maleducada i aixo s'ha de canviar.Es un clam!

#1.1 Gokuista, Poble Nou (Barcelona), 29/03/2012 - 13:51

Estic totalment d'acord amb voste. Es una vergonya!

#1.2 jajajjajaaaaa, barcelona, 29/03/2012 - 14:15

realmetn els maleducats son els que fan una reforma laboral que eliomian els drets lançborals aconseguits durant trenta anys, tu empresri oi ? t´haurien de fer fora i quedar-te al carrer bocamoll