Societat · 19 de Juliol de 2022. 08:30h.

Foment reelegeix un exdirigent d'Unió de president

Sánchez Llibre demana a Pedro Sánchez que abandoni les "posicions populistes"

Foment reelegeix un exdirigent d'Unió de president

L’Assemblea General de Foment ha ratificat l’elecció de Josep Sánchez Llibre com a president de la institució, un cop ha estat proclamat per la Mesa Electoral. Durant la seva intervenció ha demanat al president del Govern d’Espanya que “adopti un canvi d’actitud, que abandoni posicions populistes i assumeixi la bandera del diàleg constructiu amb tots els sectors”.

La candidatura de Sánchez Llibre ha estat l’única presentada en el procés electoral que ha culminat avui amb la ratificació també dels nous vocals de la Junta Directiva. En presentar-se només una sola candidatura a la Presidència de Foment i 76 candidatures per a sengles vocalies de la Junta Directiva, no ha calgut sotmetre els candidats al sufragi dels electors de l’Assemblea.

“Des de Foment faig, modestament, una crida al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per a què obri les seves portes al diàleg, per aconseguir un pacte de solidaritat i de responsabilitat, que molts defineixen com a pacte de rentes, entre tots els agents socials i econòmics i també de totes les Administracions públiques. És a dir, entre treballadors, empresaris, funcionaris i pensionistes”, ha dit.

“Lamentem l’absència de mesures suficients orientades a reforçar l’economia productiva y l’adopció d’altres contraproduents”, ha dit el president de la patronal. “Les empreses en general, el teixit empresarial espanyol, han de ser el motor de la recuperació econòmica”, -i ha afegit:- “Sense el suport a l’economia productiva, difícilment es resoldrà la crisi que sofrim”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Arnat, Barcelona, 20/07/2022 - 09:26

Que el president d'una organització empresarial amb una historia centenària, sigui un personatge que tota la seva vida s'ha dedicat a la politica es una vergonya per aquest dissortat pais que sempre ha despuntat per tenir veritables "capitans" d'empresa que han estat referents en molts sectors. La decadencia que vivim s'extén com una taca d'ol

#1 Marc de Vich, Vich, 19/07/2022 - 09:12

Para ser sinceros, lo que tenía que pedirles es su dimisión y que se lleve de la manita a todos los partidos que le dan soporte, vaya manera de arruinar un país y tirar el dinero, y los hay que no lo ven, empezando por lo de aquí, cuatro estaciones de metro, dos embarcaciones para poner la banderita en el mar, sin competencias, y ya, eso es todo