Societat · 16 d'Agost de 2011. 13:00h.

Foment reprèn les obres de l''autovia de la vergonya'

Han estat aturades durant dos anys després de la seva inauguració

Foment reprèn les obres de l''autovia de la vergonya'

Obres, a l'Autovia del Mediterrani

El Ministeri de Foment ha reprès les obres del tram de l'Autovia del Mediterrani entre l'Hospitalet de l'Infant en direcció a l'Ametlla de Mar, que fins ara estava paralitzat i que provoca els habituals embussos de trànsit, sobretot en temporada turística, en reduir-se la via de de dos a un carril.

El tram, que portava dos anys tancat per desperfectes, es va tancar tot just inaugurat. Foment va licitar el maig de l'any passat les obres per reparar l'esmentat tram per 5,1 milions d'euros malgrat que l'autovia ja va costar gairebé 33 milions.

El delegat del Govern, Joan Rangel, en efecte, va inaugurar el juliol del 2009 l'anomenada Autovia del Mediterrani entre Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant, els únics quaranta quilòmetres a Catalunya que fan de variant de la atapeïda Nacional 340.

Però just uns dies després es va haver de tancar un tram de nou quilòmetres al voltant del coll de Balaguer per problemes de despreniments. Ara, dos anys després i en plena temporada d'estiu, s'han représ les obres.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Guillem Carles , BCN, 16/08/2011 - 16:34

Així es per la tallada de la N-340 a L´Aldea en la festa del Bou Capllaçat i tornaràn a tallar .

Una vergonya ! Camions de gran tonelatge , contaminació , sorrollls ....per dins el poble .

75 Kms aguantant de Amposta fins L´Hospitalet

#1 alroes, Barcelona, 16/08/2011 - 13:57

existeixen més vergonyes: Autovies a Saragossa,a França, aquesta de València, a qui pot sorprendre amb el poder que te la Caixa a les autopistes de peatge???

#1.1 pepe, andorra, 01/09/2011 - 12:17

Por algo contrataron a Macia Alavedra como consejero en ACESA. Y claro, como Jordi Pujol iba en helicoptero a Premia de finde, pues tampoco se daba cuenta...