Publicitat
Societat · 6 de Febrer de 2023. 16:37h.

Foment també fitxa dirigents d’ERC

Carles Mundo s'incorpora a la patronal catalana després d'Elsa Artadi

Foment també fitxa dirigents d’ERC

Foment del Treball ha decidit incorporar el dirigent d'ERC, Carles Mundó com a nou conseller de la Presidència, poc després d'incorporar també la dirigent de Junts, Elsa Artadi.

La patronal catalana explica que la funció dels consellers de la Presidència és, com a assessors, fer propostes concretes per a les accions de Foment del Treball. Es tracta d’una tasca que no comporta cap retribució econòmica.

Carles Mundó Blanch (Vic, 1976) ha estat conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya (2016-2017), període en el que va tancar la històrica presó Model de Barcelona i es va culminar el Codi Civil de Catalunya.

És Llicenciat en Dret i soci del despatx Vallbé, de Barcelona, des de 2006. És membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, àrbitre del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) i vocal de l’Observatori del Dret privat de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Arnat, Barcelona, 07/02/2023 - 10:50

El procedir de Foment per contractar tota aquesta colla de protagonistes del mal anomenat "procés", el tal Mundó va asseures a la banqueta del TS, es iniciativa precismanet de l'actual president de la institució (de professió "ex-politic") el tal Sanchez Llibre. Per tant no pot estranyar a ningú que "entre ells" es col.loquin amb prebendes

#8 LoisA, Tabarnia , 07/02/2023 - 09:51

Esto está atado y bien atado entre PSOE y ERC.

#7 Simon, Lugo, 06/02/2023 - 23:44

A todos los que metieron la pata con el procés les están dando una salida.

#6 Carlos Gomez, del caserio me fio, 06/02/2023 - 22:54

Pero estos del Fomento no son también los españolistas del cientosincuetysinco y cierra España ?

Ya me lo decía un amigo argentino muy sagaz : al buey por el asta y al patriota por la pasta.

#5 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 06/02/2023 - 18:39

A mí me da que, como la Artadi, están ahí de figurantes, sin dar palo al agua pero cobrando buenos sueldos, que parece que le da más caché (imagino que ERC ha tenido algo que ver) Y ojo, que tanto el uno como la otra son "cocos" en sus campos (no como otros que no saben hacen la o con un canuto) y podían ganarse bien la vida (eso sí, currando)