Publicitat
Societat · 16 de Febrer de 2015. 12:54h.

Forcadell: "Ara no toca"

La presidenta de l'ANC evita valorar els últims moviments polítics

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ha assegurat aquest dilluns que sense independència Catalunya no pot millorar socialment. En aquest sentit, ha assenyalat que “l’Estat espanyol no resol els problemes dels ciutadans”.

Forcadell, durant una roda de premsa en la qual l’ANC s'ha compromès a col·laborar amb la recollida de signatures i a participar en el procés de la campanya de la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica, ha comentat que només amb una república Catalana es pot millorar socialment.

“L’Estat espanyol no resol els problemes dels ciutadans d'aquest país, nosaltres volem una república Catalana mes justa socialment, i que treballi pel benefici de tothom i no d'uns quants”, ha comentat durant l’acte.

També ha instat a la Generalitat a ajudar a veure els catalans que aquesta república catalana si que seria mes justa. “Des de l’Assemblea sempre hem dit que no entenem un avançament social sense un nacional, volem avançar nacionalment perque no podem avançar socialment”. Forcadell avui ha utilitzat el "avui no toca" per no valorar els últims moviments polítics.

Forcadell, durant l'acte
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, BCN, 17/02/2015 - 16:08

Només un 12% votarà en clau sobiranista en les municipals per Barcelona .
Totes les forces sobiranistes excepte la CUP perden intenció directa de vot.

N.B. FORCADELL:DESPRÉS DEL 9 N ,GAME OVER !

#18.1 BEJOTA, BCN, 17/02/2015 - 16:09

EL MATRIARCAT CATALÁ ,PROMOTOR DEL PROCÉS HA PERDUT AMB UN RESULTAT VERGONYÓS.

#18.2 BEJOTA, BCN, 18/02/2015 - 18:39

El publicista Lluís Bassat ha declarat aquest dimecres durant una entrevista a Tv3 que "és evident que si sortim d'Espanya, sortim d'Europa", en referència a una hipotètica independència de Catalunya.

#17 De-MAS-Cràcia, Barcelona, 17/02/2015 - 15:30

¿A quién quieren engañar? El único interés perseguido por la ANC y la Forcadell en este acto era precísamente esta foto. Sentarse junto a dos camisetas -la verde y la roja- que, a día de hoy, gozan de bastante más prestigio social que la suya amarilla. Puro parasitismo mediático.

#16 fanatic, barna, 16/02/2015 - 17:20

La presidenta de l?ANC, Carme Forcadell, ha assegurat aquest dilluns que sense independència Catalunya no pot millorar socialment Ho sea Que hay indenpencia la anc cierra ERC Y Ciu Cierra Y Por Fin Habra Mas Dinero para los hospitales y farmacias ya que todo es gasto del pruses sobra

#15 iñigo, bilbao, 16/02/2015 - 16:41

Lo único que inspira esta gente ya es ZZZZZZZZZZZZZZZZ. Dormidina en estado puro.

#14 Carlos Gomez, Bcn, 16/02/2015 - 15:54

Deixeu ja, per le seva salut i sobre tot per la dels demes.

Una Creu de Sant Jordi o de Sant Artur, un sou Nescafe i a casa a descansar.

Tingui pietat, senyora Forcadell i pensi en les criatures.