Publicitat
Societat · 19 de Març de 2014. 09:53h.

Forcadell se sent "en el punt de mira"

Lamenta que s'ha fet "una tergiversació clara" de la ponència de l'ANC

Forcadell se sent "en el punt de mira"

Forcadell

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, en declaracions a Els Matins de TV3, ha lamentat que s'ha fet "una tergiversació clara" de la ponència de la organització i ha assegurat que "no pretenem controlar res i tot el que volem fer és de manera democràtica després de passar per les urnes". "Temo que l'ANC pugui acabar il·legalitzada”, ha reconegut.

"Sabem que el govern espanyol utilitzarà totes les eines per il·legalitzar el procés i l'ACN és en el punt de mira", ha indicat Forcadell, a més de remarcar que "l'Assemblea el que diu és que s'ha de visualitzar que tot funciona i que està controlat".

La dirigent independentista ha explicat que "nosaltres veiem la declaració unilateral d'Independència com a última opció. La primera és fer la consulta". Aquesta declaració seria possible si es fan unes eleccions i "els partits que guanyen porten al programa que faran una declaració".

Forcadell, però, considera que "la consulta o referèndum s'ha de fer sempre, abans o després de la declaració d'independència". També ha avançat que en cas de consulta "si el resultat és desfavorable seguirem treballant per aconseguir la independència". "Aquí passarà el que vulgui la majoria, això és democràcia", ha insistit.

La presidenta de l'ANC ha assegurat també que "quan siguem independents les persones que han votat 'no' també viuran millor". Finalment ha celebrat que "un 87% dels ciutadans digui que respectarà el resultat de la consulta, vol dir que no hi ha fractura social".

Publicitat
Publicitat

110 Comentaris

Publicitat
#74 Embolic , Girona, 21/03/2014 - 00:15

Tinc un embolic de cal deu. Aixó del DUI no era alló que es fiquen les titis al dellonsis per no enxampar un "bombo", o eera el DIU?

#73 BEJOTA, bcn, 20/03/2014 - 20:00

La majoria, espanyols i catalans
El CEO no pregunta per la secessió si implica la sortida de la UE
Malgrat que les autoritats comunitàries adverteixen que la secessió deixa Catalunya fora de la UE, la Generalitat pregunta pel suport a convertir-se en "un nou Estat d'Europa".

#72 Forcadelio, Tierra de las subvenciones, 20/03/2014 - 16:41

Forcadell, musa de los estelados, se ha equivocado. Es Cataluña la que está en el punto de mira. Se la usa a ella para insultar al país y miccionar sobre su pueblo. Pobre mártir. Ella que abnegadamente y sin ninguna prebenda ni subvención ha dedicado su vida a vender las bondades de l' estat propi..

#71 pirata_cojo, Barcelona, 20/03/2014 - 13:24

Tienes cara de nazi Forcadell, te falta el bigote que seguro te lo depilas a la cera, así se te queda esa cara de culebra

#69 Pere, Lleida, 19/03/2014 - 22:14

Els màrtirs de la pàtria catalana: Sant Artur, Santa Carme, Sant Oriol, Sant Homs, Sant Pujol,... Estan delerosos de poder passar a la història com els alliberadors del poble oprimit. Monuments a les places, plaques als carrers, noms a les viles,... Megalomania cursi.