Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2014. 14:40h.

Fumadors ‘indepes’

Estancs venen paquets de tabac i bosses de filtres amb la imatge de l’estelada

Fumadors ‘indepes’

Una imatge dels productes de tabac amb l'estelada

L’estelada s’ha comercialitzat de moltes maneres des de l’esclat del procés sobiranista i des de fa uns mesos també es pot trobar en paquets de tabac, bosses de filtres i tubs que es poden comprar en diversos estancs d’arreu de Catalunya.

L’empresa catalana Catabac és qui ha llançat aquest producte dissenyat amb la imatge de l’estelada com a reclam. La directora de Màrqueting de Catabac, Lidia Simón, ha explicat en declaracions a e-notícies que “la idea va sorgir fa temps, però fins als 2014 no vam
tenir l'oportunitat de fer-la possible” i ha apuntant que “quan vam llançar l'estelada teníem una cartera de poc més de 300 clients i en menys d'un mes la vam doblar”.

Els productes amb l’estelada ben visible i amb la combinació del color groc, blau i taronja, tal com mostra la imatge, es distribueixen pels estancs que han decidit vendre el paquet tabac, i altres productes relacionats, amb l’emblema independentista. Des de Catabac, Simón també ha avançat que és possible que “dintre de poc es podran trobar a les màquines de tabac d'alguns bars, ja que tenim molts estanquers que ja ens han demanat etiquetes per a poder posar-lo en elles”, ha afegit.

Un dels estancs que disposa de paquets de tabac amb l’estelada, a més de bosses de filtres, és el que hi ha ubicat al carrer de Còrsega 329 de Barcelona, casualment just al costat de la seu nacional de CDC. Una de les responsables de l’estanc, en declaracions a e-notícies ha explicat que “vam començar a vendre aquest paquet de tabac amb la imatge de l’estelada al mes d’abril, per Sant Jordi” i ha afirmat que entre els compradors habituals “hi ha treballadors de la seu de Convergència”, tot i que no ha identificat cap cara coneguda de dirigents convergents.

Per fer promoció dels productes de tabac amb la bandera independentista, el primer dia de llançament del producte una hostessa vestida amb una samarreta amb l’estelada va estar tot el dia en aquest estanc del carrer de Còrsega per ensenyar als clients els paquets ‘estelats’.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#25 Ernesto, Vilassar, 30/05/2014 - 11:54

Hay que decir que a estos independentistas, como emprendedores no les gana nadie... ¡menudo negocio anticrisis han creado!
En eso tienen mi apoyo.

#24 Calimero, Barcelona, 30/05/2014 - 07:06

Mientras más fuméis mas dinero entrará en las arcas del estado ;) JA JA Mira que sois tontos,,, Los veo a todos metidos en una corrida de toros o en la feria de abril del forum si ponen el trapito cubanoide,,, juas juas la secta,,,

#23 Trola Rahola Retrola, Calella , 29/05/2014 - 21:15

Buenísima la historia por capítulos de ALVAR. JAJAJAJAJAJAJJAJAJAJ

#22 ALVAR TriBorn Catatonic C, Bcn Españolaza, 29/05/2014 - 20:41

Cuando aplicó el oído a sus labios para memorizar sus palabras postreras, oyó algo parecido a ?em moriré sense votaaaaar?. No obstante, su hijo opina que en realidad dijo ?el Messi se ha vuelto a agotar?. Ahora su foto ilustra el tabaco que le causó la muerte. Por cierto, tabaco cubano.

#21 ALVAR TriBorn Catatonic A, Bcn Españolaza, 29/05/2014 - 20:39

Dicen que falleció la semana pasada cuando comprobó que los impuestos de su tabaco engrosaban las arcas de ?Espanya?. La autopsia reveló que padecía opresión, odio, resentimiento, avaricia aguda y nacionalismus generalitatis.