Publicitat
Societat · 15 de Març de 2019. 12:40h.

Funcionaris de la Generalitat en contra de treure els llaços

"No és un símbol partidista com ho seria portar la xapa del PDECAT o ERC"

Funcionaris de la Generalitat en contra de treure els llaços

Uns quaranta funcionaris dels Departaments de Presidència, Exteriors i Polítiques Digitals s'han manifestat aquest matí a la plaça Sant Jaume per protestar en contra de la decisió de la Junta Electoral que obliga a treure els llaços grocs dels edificis de la Generalitat.

Ana, funcionària de Presidència, ha manifestat que "el llaç no es toca" perquè, segons ella, "és llibertat d'expressió". "No seria just que un mosso el tragués", ha dit la treballadora de la Generalitat, que s'ha preguntat: "Oi que no treuen les banderes espanyoles?". "No és un símbol partidista, ho seria portar la xapa del PDECAT o ERC", ha sentenciat.

Els treballadors pública, que es concentren des que van posar els consellers a presó el 12 de novembre de 2017, han mostrat cartells amb el lema "el llaç no es toca", i d'altres amb la cara dels consellers processats entre reixes.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#34 ivan, el vallès, 17/03/2019 - 08:21

¿Los funcionarios de carrera no tenían que jurar la Constitución y el Estatut?
¿Y disponer de inteligencia y formación suficiente para distinguir entre los símbolos del estado y los de su secta?

#33 Cajonacona, Barcelona, 16/03/2019 - 15:55

Toda la razon Oriol. Son libres designacion es decir a dedo. Los funcionarios de carrera tenemos muy claro que nuestra imparcialidad politica en el trabajo es un derecho de los ciudadanos que nos pagan el sueldo y es lo minimo que se merecen. Todos los demas son unos llepasuvents. Es decir esta ahi pero no por su imparcialidad, merito y capacidad.

#32 Pipistrello, Tabàrnia , 16/03/2019 - 15:27

És un símbol polític i partidista des del moment en què algú (en aquest cas, gran part de la societat catalans que no és separatista) el percep com a tal. Però clar, ja se sap que aquests demòcrates de pa sucat amb oli tenen un concepte més aviat totalitari de la llibertat d’expressió.

#31 Breogantuy, Tuy, 16/03/2019 - 12:31

Es cierto, los lazos amarillos son para que llueva que hay mucha sequía

#30 Pregunto yo, Tarragona, 16/03/2019 - 09:14

¿Ya habéis cobrado las pagas dobles atrasadas ? Tontos !!!!