Societat · 23 de Febrer de 2021. 16:43h.

Funcionaris d'Interior se solidaritzen amb un dels detinguts

Fotos i cartells de suport a la seu del Departament

Funcionaris d'Interior se solidaritzen amb un dels detinguts

Funcionaris del Departament d'Interior que formen part de l'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes han penjat cartells a l'entrada de la seu de la Conselleria en suport al Carles, un veí del barri de Sants que va ser detingut en la sisena manifestació a Barcelona en suport de Pablo Hasel. "Tot el suport dels treballadors i treballadores de l'@adic_int", han manifestat al seu compte de Twitter on han compartit una fotografia de l'entrada del Departament.

El jutge va decretar presó provisional sense fiança per al manifestant per risc de reincidència davant la previsió de noves mobilitzacions en suport del raper-. També va argumentar que el detingut va ser identificat pels Mossos d'Esquadra protagonitzant "col·locant obstacles dirigits específicament a posar en perill l'actuació dels vehicles policíacs, muntant barricades a les calçades".

Avui, com a resposta a la decisió judicial, veïns, entitats socials i col·lectius del barri han decidit d'organitzar-se per reclamar la llibertat d'en Carles. En aquest sentit, s'ha convocat a les 18.30 una assemblea oberta a la plaça de Sants.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Pepón, Bcn, 24/02/2021 - 09:38

Las distintitas consellerias de la Genestapo están infestadas de propaganda lazi. El funcionariado es el gran baluarte del nacionalcatalanismo.

#9 Benet S., Barcelona, 24/02/2021 - 07:58

Algú ha de posar fre i utilitzra la mà dura contra aquesta banda de delinquents que estan incrustats per les institucions publiques. Es una barbaritat propia d'un pais autoritari i dictatorial que s'utilitzi el `patriomoni public per pregonar el fanatisme i la defensa d'un condemnat. Cal cosir-los a demandes, i tocar-els-hi la butxaca.

#8 David, Mataro, 24/02/2021 - 06:15

¿Todavia hay alguien que duda de que hace falta un 155 permanente y aprovechar para hacer limpieza en la administracion y tvpruses ?

#7 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 24/02/2021 - 02:15

Activistas en instituciones.Populistas mediocres que controlan una parte enferma de la población,que vive en una idealizada reclusión en plena democracia por la propaganda emitida durante décadas desde medios nacionalistas en Cataluña.Convierten a la víctima en agresor,al agresor en la víctima,y a los transgresores en héroes.

#6 Juan, BCN, 23/02/2021 - 20:37

Este es el concepto de la neutralidad de la administración, esta es en realidad la ANORMALIDAD DEMOCRATICA, confunden la administración con el partido, mal asunto para los que no son de la cuerda.