Publicitat
Societat · 28 d'Octubre de 2009. 22:57h.

Garzón apunta a una empresa de neteja

Limasa, de Manuel Carrillo, ha rebut nombrosos contractes d'ajuntaments del PSC

Garzón apunta a una empresa de neteja

Entrada a la Ciutat de la Justícia

L'empresa Limasa -el conseller delegat de la qual, Manuel Carrillo, ha estat detingut per ordre del jutge Garzón- ha rebut nombroses adjudicacions d'ajuntaments del PSC i d'ICV de l'àrea metropolitana de Barcelona. També de la Generalitat de Catalunya -entre d'altres la Ciutat de la Justícia- i la Diputació de Barcelona, segons ha sabut e-notícies.

Els ajuntaments que han contractat l'empresa -que tenien alcalde del PSC o d'ICV quan es va fer l'adjudicació- són Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat, la Roca del Vallès i Badalona, entre d'altres. L'empresa està homolagada per la Generalitat de Catalunya per a fer serveis de neteja.

En el marc de l'operació instruïda pel jutge Baltasar Garzón s'han escorcollat també Gramepark, de Santa Coloma de Gramanet; Versabitur S.L, a Premiá de Dalt, Poliafers, S.A., Espais Promoción Inmobiliaria i Capital City Consulting, a Barcelona; i Proinosa, de L'Hospitalet de Llobregat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Carles Sánchez, Barcelona, 29/10/2009 - 20:07

Algú s'enrecorda de derribos Martínez? Va fer l'agost amb les adjudicacions dels enderrocs dels Jocs Olímpics. Gràcies a les amistats del carrer Nicaragua. van ampliar la parada amb un negoci tan socialista i educatiu com les escurabutxaques.

#11 Anna A., Ja hi tornem amb les torxes?, 29/10/2009 - 11:19

Complot (sitges), quina dèria amb això d'escriure la suposada població amb minúscules!
Ningú no em podrà acusar de pro-sociata, però no s'ha de cremar a la plaça pública ningú. Sense saber si n'és culpable, només el puc criticar pel que sé

#10 Complot, sitges, 29/10/2009 - 10:05

Això apesta a complot espanyol. Per exemple: està clar a a Bertomeu Muñoz LI VAN OBLIGAR a anar a viure a Sarria i A OMPLIR ELS SEUS COMPTES corrents amb diners públics MALGRAT LA SEVA VOLUNTAT. Però el no volia eh! El no volia folrar-se indegudament...

#9 Laia, BCN, 29/10/2009 - 09:57

El PSCPSOE pagaba Limasa per "netejar"...Espero que ara la justicia "netegi" el PSCPSOE. ..

#8 Anna A., Barcelona, 29/10/2009 - 09:18

Doncs aquí també hi ha "material":

http://forums.vilaweb.cat/www/forum/detall?idcmp=1015384