Publicitat
Societat · 28 de Novembre de 2008. 10:56h.

Gaspart externalitza serveis d'Husa

Els treballadors protestaran per aquesta decisió

Gaspart externalitza serveis d'Husa

Joan Gaspart, en una roda de premsa

La cadena hotelera Husa, dirigida per l'expresident del FC Barcelona Joan Gaspart, està realitzant una externalització de serveis segons denuncien els treballadors. Per aquest motiu, els empleats de l'hotel Juan Carlos I i els representants sindicals de Comissions Obreres (CCOO) dels hotels Ritz i Avenida Palace es concentraran el 1 de desembre a la porta del Palau de Congressos de Catalunya. El sindicat rebutja "les externalitzacions que la cadena Husa vol dur a terme en aquests hotels aprofitant la cojuntura econòmica actual i amb l'únic objecte d'abaratir costos i augmentar els seus ja de per si alts beneficis".

Segons CCOO, l'externalització de serveis comporta que "empitjorin les condicions (dels treballadors) en les quals realitzen el seu treball (flexibilitat horària, funcional, etc.)" i que s'apliquin "convenis inferiors als que s'apliquen en l'actualitat".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Julia, Tarragona, 21/01/2009 - 20:31

Sí, sí... ahora en Tarragona nos quieren absorver los complementos de empresa, con lo que nuestra subida salarial para el año en curso sera del 0%??????????
Toda una política de empresa, los trabajadores siempre aperder!

#5 La secre, Vielha, 21/01/2009 - 17:01

UNA PREGUNTETA, LA SEVA EMPRESA COTITZA LA MANUTENCIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL? ¿I A HISENDA TRACTA LA MANUTENCIÓ COM A DIETA SIGUENT DOS TERMES COMPLETAMENT DIFERENCIATS?

#4 Israél Girauta, Sevilla, 11/01/2009 - 21:19

Los trabajadores saldreis muy perjudicados. En mi hotel hicieron lo mismo y ahora estamos muy jodidos. SOBRETODO SI TENEIS COMITÉ DE EMPRESA QUE NO FIRMEN NINGÚN DOCUMENTO!!!

#3 jordi, Barcelona, 15/12/2008 - 19:44

Sr Gaspar, cuando HUSA habla con los trabajadores dice que esta crisis se ha desuperar con el esfuerzo de todos. Pero cuando habla con los medios de comunicación NIEGA QUE HALLA CRISIS. Sr Gaspar, LA COHERENCIA ES UNA VIRTUD.

#2 Jordi, Manlleu, 15/12/2008 - 19:41

La ressetructuración de la empresa NO SERVIRÁ PARA GARANTIZAR LOS PUESTOS DE TRABAJO, PUESTO QUE LA NUEVA EMPRESA PUEDE REALIZAR REDUCCIÓN DE PLANTILLA.