Societat · 7 d'Octubre de 2021. 21:35h.

Geis triga un dia a reaccionar

La consellera s'adhereix al comunicat de la UAB, que només rebutja els incidents

Geis triga un dia a reaccionar

La consellera d'Universitats, Gemma Geis, ha trigat un dia a reaccionar a l'atac que es va produir ahir al migdia a la carpa de S'ha Acabat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per part del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Geis ha fet un tuit aquest migdia per adherir-se al comunicat que va emetre ahir a la tarda el consell de govern de la UAB, i que només rebutja els incidents. "Comparteixo al 100% el comunicat de la UAB", ha escrit en un tuit.

La titular d'Universitats també ha difós un dels punts de la nota: "Les universitats són espais on les idees i reivindicacions democràtiques han de tenir cabuda i on no s'ha de permetre la instrumentalització ideològica per part de determinats partits polítics".

 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 motxo, Girona, 08/10/2021 - 08:44

Desgraciadamente cuando uno estudia en una universidad catalana es sometido a un continuo adoctrinamiento independentista. Cuanto más larga la carrera más intenso el adoctrinamiento.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 07/10/2021 - 22:01

Vamos que la Geis esta se suma a los filofascistas de la universidad. Cojonudo. Que Cataluña más maja nos está quedando.