Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2009. 17:22h.

Geli no sap si la vacuna contra la grip serà eficaç

"S’està fabricant la vacuna, però no sabem quan tindrem una vacuna segura i eficaç a disposició"

Geli no sap si la vacuna contra la grip serà eficaç

Marina Geli, en primer terme, en una imatge d'arxiu

La consellera de Salut, Marina Geli, ha indicat, sobre la vacuna per a la grip A, que "s’està fabricant la vacuna, però no sabem quan tindrem una vacuna segura i eficaç a disposició". La consellera tampoc ha pogut indicar una data d'expedició de la vacuna. "No sé dir-li quan tindrem la vacuna", ha dit Geli en l'entrevista que ha concedit a El Món a Rac 1.

Els grups de risc d'aquesta malaltia "Són persones que tenen problemes respiratoris, hepàtics, d’obesitat mòrbida o problemes d'immunodepressió previs. I també, en alguns casos, embarassades en el segon o tercer trimestre d’embaràs". Malgrat tot, Geli ha destacat que "ara, a Catalunya, no estem en epidèmia", i ha dit que "la taxa d'incidència la setmana passada era entorn dels seixanta-setanta per cent mil, i el llindar epidèmic està per damunt dels cent per cent mil". La consellera de Sanitat ha afegit que "la mortalitat de la grip nova és baixa. La mortalitat és inferior al quatre per mil".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 pere, bcn, 25/08/2009 - 10:33

De fet, tampoc sap que la vacuna de la grip normal no és eficaç.
Na fan cap prova estadística. Només es creuen el que els hi diuen la marca farmacèutica.

#3 anem bé, per anar a Sants, 24/08/2009 - 21:18

Ostres, aixó és massa! quin nivell d´incompetència, ara entenc la retrocessió del nostre País,

#2 Manolita Chen, dirigent del PSC, 24/08/2009 - 18:10

O sea, que ellos vacunarán a la gente, y si se mueren 20.000 tíos de los efectos secundarios, o se ponen de color verde, concluirán que no es eficaz. Y volver a empezar hasta que acierten. Bien, Geli, bien. Politiques socials i de progrés.

#1 joan, manresa, 24/08/2009 - 17:44

Miri Sra.Consellera,entre lo que diu avui Vosté i lo que va dir díes enrera no lliga rés.Igual passe amb la Ministra de Sanitat.Tenen un sidral impressionant i la verita pura i dura amagada.Pase lo matej amb malaltias portades per corrents migratori