Publicitat
Societat · 17 de Juliol de 2021. 15:42h.

Gest de complicitat a la comunitat islàmica

Aragonès visita una mesquita, però no ha vistitat cap església

Gest de complicitat a la comunitat islàmica

Pere Aragonès en la seva visita a la mesquita Al Fath de Manresa

El president de la Generalitat Pere Aragonès ha estat avui a Manresa on ha visitat la mesquita Al Fath. Un gest de complicitat cap a la comunitat islàmica repetit en diverses ocasions per la formació republicana que no acostuma a succeir amb altres creences religioses.

Espanya és un país aconfessional, és a dir cap confessió té caràcter estatal. Tot i això per part d'ERC és costum felicitar el ramadà a la comunitat islàmica. "Avui comença un dels mesos més importants per a la comunitat musulmana, a qui desitgem un feliç ramadà. Construïm el futur plegats! Ramadan Mubarak!", deia ERC del Baix Llobregat fa tres mesos, coincidint amb l'inici del ramadà, a través de Twitter.

Alguns usuaris de Twitter han contestat a la visita de Pere Aragonès a la mesquita de Manresa acusant-lo de fer una visita pensada en els "vots". "Vivim en un país aconfessional, el respecte fonamental!!! No entenc el propòsit de visitar mesquites (a banda dels vots) i en canvi l'atenció a l'alumnat amb necessitats sanitàries li importa un rave!", deia una de les piulades.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#32 Pepe, Andorra, 19/07/2021 - 18:40

O no tiene vergüenza o se llevan mucha pasta por ese comportamiento, opino. Pero esto es un magnífico ejemplo de eso llamado doblepensar y por supuesto q en España lo importante no es el q si no el quien. Mismos comportamientos, actitudes distintas. Claro q tambien pactaba el conde Barcelona con los de las tarifas de Tortosa y Lérida.

#31 joan, manresa, 18/07/2021 - 17:43

El Casal,40 h.;.---No..,no podem tincar nostra paradeta sese fer un últim comentari...,Que gran que es el nostre President...,!!! Axó es donar la talle...,Sap el que a fet aquest home...??? Está ben aconsellat...???Sap amb qui está tractant...???..Ai senyor...,quanta ignorància...,si hagués fet la mili al Sidi-Ifni, sabria del peu que calcen...

#30 Slogan , Girona, 18/07/2021 - 12:04

Un país per a tothom", especialment pels magrebins. A Erc defensem la multiculturalitat pagant els de sempre.

#28 Eric, Barcelona, 18/07/2021 - 11:42

Val mes que no vinguin que ens les cremarien un sltre cop

#27 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 18/07/2021 - 11:11

Cataluña, primera República Islámica de Europa?

Sería coherente con su Historia, ya que más allá del Condado de Barcelona la mayor parte de Lérida, Tarragona y Gerona provienen de antepasados moriscos