Societat · 23 d'Agost de 2017. 20:53h.

Gihadisme estès a Catalunya

Els terroristes tenien bases operatives a Riudecanyes, Ripoll i Alcanar

Gihadisme estès a Catalunya

Una bandera d'Estat Islàmic que va aparèixer a Salt al 2014

La interlocutòria de l’Audiència Nacional ha permès identificar un tercer punt de reunió dels terroristes que van cometre els atemptats de Barcelona i Cambrils. Es tracta d’una masia abandonada a Riudecanyes -localitat situada a 14 quilòmetres de Cambrils- que se suma als escenaris d’Alcanar i Ripoll.

“Les gestions de la investigació realitzades van permetre tenir coneixement de l’existència d’una masia abandonada en la població de Riudecanyes (Tarragona), que hauria estat utilitzada pels investigats”, assegura la interlocutòria del jutge Fernando Andreu.

Els Mossos van trobar en aquest lloc “restes d’una petita foguera, el passaport i el carnet de conduir de Mohamed Hichamy i el passaport de Younes Abouyaaqoub”. “Aquests documents estaven cremats parcialment, per es va poder determinar la titularitat dels mateixos”, assegura el document.

Els investigadors també van recollir tiquets de la compra de “material necessari per la confecció d’artefactes explosius”, com “una ingent quantitat d’acetona”, brides i una quinzena de fundes d’almohades per “contenir els artefactes explosius al seu interior”.

Masia abandonada que la cèl·lula utilitzava a Riudecanyes

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 luis, barcelona, 23/08/2017 - 22:13

lo tienen muy facil para instalarse en cualquier casa o piso
tienen dos o tres años sin que nadie les moleste