Publicitat
Societat · 4 de Març de 2015. 16:24h.

Gihadistes llencen un homosexual al buit

Davant una multitud aplegada a Raqqa (Síria)

Gihadistes llencen un homosexual al buit

Una imatge dels fets, a Raqqa (Síria)

Aquest dimarts va ser llençat al buit des de dalt d'un edifici un altre jove a Raqqa, a Síria. El motiu: ser acusat d'homosexualitat per part dels gihadistes que governen la ciutat.

Una multitud de ciutadans es van aplegar al carrer per veure la nova execució. Fins i tot va haver-n'hi que, desitjosos de veure l'espectacle van pujar als terrats veïns per tenir una millor panoràmica i poder capturar les millors imatges.

Però no totes les fotos es fan per morbositat ciutadana. Per una part, en aquestes execucions hi sol haver fotògrafs del grup progihadista Al Hayat media Center, que s'encarreguen de transmetre els missatges de terror al món.

Per l'altra banda un grup clandestí de periodistes sirians anomenat Raqqa Is Being Slaughtered Silently (RSS, Raqqa sofreix un sacrifici silenciós) denuncien les pràctiques criminals dels gihadistes mostrant imatges capturades des d'una altra òptica ètica i moral.

Des de fa temps, i jugant-s'hi la vida, aquest grup publica material gràfic a les xarxes socials per tal que res quedi en el dubte o en la incredulitat.

En les imatges d'aquesta nova execució es pot veure el jove amb els ulls embenats i una massa de gent al carrer que impedeix fins i tot el trànsit de vehicles. 

Després de ser sotmès a un judici per un tribunal islàmic, el noi va ser declarat "fill de Lot", en referència a la sura 26.161 de l'Alcorà i al poble de Sodoma citat per la Bíblia.

Tot seguit va ser pujat al terrat de l'edifici i els botxins el van llençar a daltabaix. Un mètode d'assassinat que ja es va repetir els mesos de desembre de 2014 i de gener de 2015. La pràctica de descontextualitzar passatges de l'Alcorà és molt freqüent  entre els gihadistes.

Una imatge de la multitud reunida a Raqqa

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#35 Oriol2, BCN, 07/03/2015 - 11:54

Què t'hi jugues que tots els "políticament incorrectes" que exigien el dret de denigrar els gays ara es posaran les mans al cap. Nois, però si tots plegats teniu com un aire de família...

#33 Yago, Barcelona, 05/03/2015 - 15:44

Con estas mentalidades reproduciéndose y expadiéndose de forma organizada nunca podremos estar tranquilos. Alguna cosa habrá que hacer.

#33.1 Apátrida, Barcelona, 06/03/2015 - 16:23

#33

El mismo comentario vi ayer sobre el catalanismo. Curioso, ¿no?

#32 egarense, Terrassa, 05/03/2015 - 12:57

Esta semana en el mercadillo semanal de Terrassa he visto hacer campaña electoral a una extraña pareja la concejala de igualdad acompañada de un marroquí que preside varias entidades musulmanas donde la mujer brilla por su ausencia y que se ha pegado como una lapa al PSC despues de pasar por CIU

#31 un musclu, bcn, 05/03/2015 - 12:29

Es el que pasa quan es viu en una Societat amb 500 anys de diferencia en la evolucio. I no hi ha mes.
No canviaran mai o al menys no ho veurem en la nostra existencia. Ni alianza de civilizaciones ni leches. I ara que fem? ens posem el vel?

#30 mora, vic, 05/03/2015 - 12:05

De aquellos lodos vinieron estos barros . Gracias a gente como Àngel Colom , los islamistas han llegado en masa a nuestra Qat'alunya .

Y esto no ha hecho mas que empezar , ¿verdad Sr. Trias?

#30.1 egarense, Terrassa, 05/03/2015 - 12:45

No entiendo como se puede votar negativamente
este comentario ¿Alguien se quiere dar una vuelta por la mezquita de Terrassa? y la imagen de los personajes que se ven en este video no dicta mucho de lo que se puede ver por allí, y niñas de no mas de
7 años vestidas como abuelas de hace 500 años

#30.2 Gombau, Montesquiu, 05/03/2015 - 16:40

#30.2

S'ha de ser borde-line per dir que el fet que hi hagi marroquins a Europa és cosa del Angel Colom. Si diguessis que el que passa a Síria I Irak és conseqüència de la destrucció que varen fer del seu sistema governamental el Busch i l'Aznar encara se't podria donar la raó, però el Colom ......