Publicitat
Societat · 10 de Gener de 2021. 10:42h.

Gimnasos en peu de guerra

Es queixen que Salut no vol donar dades que "avalin les mesures preses fins ara"

Gimnasos en peu de guerra

Els gimnasos han criticat el nou tancament de les seves instal·lacions decretat pel Govern com a mesura per aturar la proliferació de la pandèmia i han manifestat que Salut no vol donar dades que "justifiquin o avalin les mesures preses fins ara". Els gimnasos s'han vist obligats a tancar les seves instal·lacions fins a quatre vegades d'ençà de l'inici de la pandèmia de coronavirus.

En un anunci a la plana nou de La Vanguardia sota el títol "l'activitat física és salut", els gimnasos recorden que "se'ns ha obligat a tancar els gimnasos quatre vegades" i que "fins a un total de vuit vegades s'han modificat les restriccions d'ús de les instal·lacions esportives".

"Salut no vol donar dades que justifiquin o avalin les mesures preses fins ara" critiquen, recalcant que "més d'un 30% dels usuaris van al gimnàs per recomanació o prescripció mèdica". "No s'entén el desig de perjudicar sistemàticament l'activitat física i l'esport" lamenten.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Benet S., Barcelona, 11/01/2021 - 15:52

Ara tots aquells dels diferents gremis que reniden pleitesia als sediciosos ja saben el peu que calçen, desde la restauradora que portava platillos cuinats i delicatessen als sediciosos, fins el propietari d'aquell gimnàs famós entre la pijeria que va amonestar a un empleat perque s'adreçava en castellà als clients. Ara que apetxuguin!

#1 Sergi Sergio, Barcelona, 10/01/2021 - 13:13

Pero que datos y cifras va a dar Salut??? si no saben ni lo que hacen, van dando palos de ciego sin ton ni son, ahora cerramos esto, mañana lo otro y despues lo contrario, es un autentico desbarajuste que solo nos lleva seguro a la ruina.