Publicitat
Societat · 22 de Juny de 2012. 17:49h.

Gir dels Laboristes en immigració

Ed Miliband es compromet a aplicar mesures per a que els britànics no quedin "exclosos" laboralment enfront els estrangers

Gir dels Laboristes en immigració

Musulmans, celebrant el Ramadà, en una foto d'arxiu

El Partit dels Laboristes de la Gran Bretanya ha fet un gir pel que fa a polítiques d'immigració. El seu candidat, Ed Miliband, ha promès aplicar mesures per a garantir que els britànics no quedin "exclosos" pels treballadors estrangers a l'hora d'accedir a un lloc de treball.

Segons Miliband, cal exigir que els centres de treball informin sobre les empreses en les quals un de cada quatre treballadors és immigrant.  També pretén canviar l'enfocament del debat dels controls fronterers, ja que segons ell el Govern és incapaç de controlar l'entrada de gent estrangera.

També considera que cal aplicar restriccions laborals fins i tot a persones provinents de països membres de la Unió Europea. El laborista, a més, creu que s'ha d'intentar aturar que les empreses contractin mà d'obra immigrant a preus baixos i així s'eviti donar feina als locals per sous més elevats.

Miliband ha afirmat que el nombre d'immigrants poc qualificats que arriben al Regne Unit "probablement és encara massa alt i m'agradaria fer alguna cosa". Molts d'aquests nouvinguts -ha afegit- són de la UE. "Les restriccions als nouvinguts, incloent límits a les persones de qualsevol nou Estat membre de la UE, són necessaris; la reforma del mercat de treball és molt important".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Séneca, Barcelona, 23/06/2012 - 22:31

Ja desperten! I aquest són els sociates d'allí! Com sempre, el treball brut inicial l'han fet partits petits i fràgils (PxC, Via Democràtica, o Albiol en pla freelance-outsider). Pot ser un dia CiU i el PP s'apuntin al corrent, perquè la 'saurada-gulag' no ho farà. I hi ha molta, molta, feina a fer.

#4 LOLA, BARCELONA, 23/06/2012 - 08:53

Em sembla molt be i molt lògic. Un poble ha de defensar als seus.

#3 pep, manresa, 23/06/2012 - 00:42

El món anglosaxó sempre va unes passes per davant de la política oficial espanyola

#2 Anna, Cat, 22/06/2012 - 22:46

es nota que el British National Party, partit identitari anti-immigració està pujant i el LP veig com els treballadors voten BNP. Aqui passa lo mateix amb PxC, el PP i CIU també diuen que l'immigració és un probelam però tampoc no fan res. Lo millor és votar directament identitari

#1 Àcrata, Badalona, 22/06/2012 - 19:38

Que n'aprenguin aquí. Hi ha empreses, com la Corporació Alimentària Guissona, on es discrimina els autòctons en favor de romanesos i marroquins. Al transport només volen gent de l'Est, i a la logística d'hipermercats (Dia, Mercadona, Caprabo...) només contracten sud-americans.

#1.1 impertinencia, Bcn, 23/06/2012 - 01:54

Totalmente cierto, y luego los progres dicen "hacen el trabajo que los de aquí no quieren" Cuando es totalmente falso, a muchos ya les gustaría tener un trabajo, aunque fuera reponiendo latas en un super.

#1.2 Àcrata, Badalona, 23/06/2012 - 13:23

Impertinencia, jo sóc "progre", però no idiota. El problema amb què em trobo al meu entorn és que tothom en dóna la raó, però fa de mal denunciar la discriminació dels autòctons. Ningú es vol arriscar a ser qualificat de xenòfob, quan jo entenc que tota discriminació ha de ser denunciada.