Publicitat

Mas visita un centre de dia i una residència per oferir una imatge de polítiques socials

Gir social

Mas, amb usuaris de la residència Els Roures. (Foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat un centre de dia i l'ampliació d'una residència per a discapacitats intel·lectuals a Sant Gregori. Abans, a Palafolls, havia inaugurat una empresa de reciclatge que dóna feina a discapacitats intel·lectuals.

Segons Mas, Catalunya es un "referent en la defensa dels drets de les persones més vulnerables de la societat".

La inversió a la residència Els Roures ha estat d'uns quatre milions d'euros. En el seu discurs, el cap de l'executiu català ha agraït els professionals que es dediquen a atendre les persones amb discapacitats perquè “estan aconseguint que, malgrat la situació de dificultats, les coses no vagin perdent qualitat”.

“Un país civilitzat i de qualitat no es mesura pels quilòmetres de carreteres o per la seva arquitectura sinó per la seva capacitat d’atendre bé aquelles persones que ho necessiten”, ha afegit.

Pel que fa a la decisió del Govern espanyol de portar al Tribunal Constitucional la declaració de sobirania del Parlament, Mas ha dit que “el dret de tothom a tenir la màxima autonomia personal possible i a decidir el seu futur personal, familiar i col·lectiu”.

També ha reclamat que els països “també tenen dret a decidir el seu màxim autogovern i el seu futur, i contra això no hi ha normes, ni lleis, ni constitucions, ni interpretacions possibles, és un tema de voluntat de la gent i de drets que tothom hauria de protegir”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 spanish, Madrid, 09/02/2013 - 00:30

les recorta y luego les va a ver jajajjajajajaa

#2.1 Enric_J_M, Bcn, 10/02/2013 - 20:11

Que vols que et vagi a veure a tu, spanish?

#1 Kropotkin, Vic, 08/02/2013 - 20:02

Jua, jua, jua,...