Publicitat
Societat · 3 de Juny de 2013. 19:30h.

Girona, després del Liceu

Segona mostra de rebuig al Príncep Felip en una setmana

Desenes de persones s'han aplegat aquest dilluns als voltants de l'Auditori de Girona per protestar contra la visita del Príncep Felip. S'han fet dues concentracions, una pel matí, convocada per la CUP i Arran, i una altra per la tarda, convocada per la plataforma al-carrer!.

Els participants a la protesta del matí han dedicat una cançó a l'hereu a la corona espanyola, en la qual l'han titllat de "Borbó blau babau". Aquesta protesta ha tingut lloc una setmana després de la xiulada al Liceu de Barcelona.

"Vaig conèixer un Borbó blau, un Borbó blau babau que es creia ser, però de veritat, res més que un príncep encantat", han cantat els manifestants. Una altra de les estrofes diu que "molt em temo que el Borbó blau, el Borbó blau babau, de creure's tan tan important a poc a poc s'ha anat inflant". "D'inflar-se tant li pot passar que faci un pet com una gla", continua.

Les persones concentrades davant l'Auditori han tallat el Passeig de la Devesa i han cridat consignes com "no volem prínceps, volem gripaus", "jo també cremo la corona espanyola" o "Borbons fora de Girona". Està prevista també una manifestació convocada per aquest dimarts.

Felip de Borbó ha obert aquest dilluns el congrés sobre seguretat jurídica i democràtica a Llatinoamèrica, en el qual està previst que també hi participin el ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón o l'expresident del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Imatge de la protesta d'aquesta tarda

Imatge de la protesta

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 Claudi, Bcn, 03/06/2013 - 21:40

Dues desenes.20 marrecs que es podrien manifestar
per questions mes trascendents com l'atur i la corrupciu
Visca lo bourbon con limonade !

#9 Siscu Llonch, Esplugues, 03/06/2013 - 20:53

Si en Felip vol corona , corona li darem.

#8 Kropotkin, el de la camisa azul, Vic, 03/06/2013 - 20:23

Como quereis que los de C's condenemos a la Llanos De Luna por condecorar a la División Azul?? si para reclamar la unidad de España vamos a las mismas manis que Falange!!!...juas, juas...uy, mira, el Rivera en Intereconomia, os dejo, mejor hundidos

#7 Trinity, Rellinars, 03/06/2013 - 20:14

em sembla que vagi on vagi i després de posicionar-se en contra el dret a decidir té la malvinguda garantida ara per ara

#6 perot, tarragona, 03/06/2013 - 18:41

Que vingui a Tarragona, que ja li tenim preparada una altra de més sorollosa. Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip