Publicitat
Societat · 22 d'Agost de 2012. 09:30h.

Gordillo 'okupa' un palau de la cosina del Rei

Els membres del SAT es banyen a la piscina de la finca, que ara és un hotel de luxe

Gordillo 'okupa' un palau de la cosina del Rei

Sindicalistes banyant-se a la piscina del palau (Foto: Twitter)

Membres del sindicat Andalús de Treballadors, conegut pel recent assalt a dos supermercats, han okupat una finca propietat d'Ignacio de Medina i Fernández de Còrdova, duc de Segorbe, casat amb María de la Gloria de Orleans-Braganza, cosina, per via materna, del Rei Joan Carles. És una acció sorpresa que ha obligat a aturar una marxa reivindicativa que s'havia d'acabar dimecres a Còrdova.

Els sindicats han entrat al palau de Moratalla, una finca situada al municipi d'Hornachuelos i que s'ha rehabilitat per convertir-la en un hotel de luxe. La propietat no denunciarà l'ocupació, que s'ha fet de forma pacífica, si no es fan danys a la propietat.

Des del SAT han denunciat que els propietaris de l'edifici no han pagat als treballadors que han fet les obres. La Guàrdia Civil està pendent dels esdeveniments, però no desallotjarà els sindicalistes sense una denúncia de la propietat.

El diputat d'IU, alcalde de Marinaleda i membre del SAT Juan Manuel Sánchez Gordillo ha denunciat el "latifundisme andalús" i ha cridat a mantenir l'ocupació fins que tinguin una ordre de desallotjament. Els sindicalistes, que s'han banyat a la piscina de la finca, on s'ha arribat als 44º, tenen previst reprendre aquest dimecres la marxa a peu fins a Còrdova.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#17 Marc, Terrassa, 23/08/2012 - 17:23

Molt bé, ara que ocupin les terres dels latifundistes com la duquessa d'alba i es posin a treballar.

#16 Alan, Barcelona, 22/08/2012 - 21:30

Lo que "olvida" el barbas este es que andalucia está gobernada desde hace mas de 30 años por la izquierda... Psoe e IU..

#16.1 PSOE=PP, BCN, 23/08/2012 - 10:54

El problema que tenéis los derechistas es que no entendéis que haya gente de IU, que piensa y SE DECLARA diferente a la directiva de su partido, cosa que nunca pasará en el PP ni en CIU.
La izquierda siempre ha sido más plural, no como los borreguitos de derechas que no piensan solo acatan.

#15 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/08/2012 - 21:21

¡Ojo con estos revolucionarios gordillomarxistas! Son capaces de acabar con el capitalismo mundial si no se les mantienen las subvenciones. Y algo peor, su marcha a Córdoba puede ser el modelo de las que quieren hacer los islamistas para reivindicar el nuevo Califato.

#14 Angels Font, Terrassa, 22/08/2012 - 20:35

Jo proposso que siguin imparcials i la següent piscina que ocupin sigui la piscina coberta i climatitzada del chalet de luxe de Zapatero i senyora o en tot cas la piscina del chalet de luxe que té en el Carib la Carme Chacon

#13 Jaume, Reus, 22/08/2012 - 18:19

A segons quins llocs encara van amb els títols nobiliaris com qui passeja alegrement pel seu latifundi. una bona neteja haurien de fer. Salutacions al SAT des dels Països Catalans!