Publicitat
Societat · 31 de Gener de 2014. 11:10h.

Goteres a Passeig de Gràcia

La ministra Pastor i el conseller Vila van visitar les instal·lacions de l'estació dimarts

Goteres a Passeig de Gràcia

Goteres

Les instal·lacions de l'estació del Passeig de Gràcia pateixen goteres, en el tram que connecta la part antiga i la nova, posada en funcionament el passat dimecres 29 de gener. El dia anterior, 28 de gener, la ministra de Foment, Ana Pastor, i el conseller Santi Vila van visitar les millores. És per això que s'ha col·locat sorra en diferents punts per intentar frenar l'efecte de l'aigua, objectiu no assolit en alguns casos, tal com mostren les fotografies. Tant TMB com Territori responsabilitzen Adif de l'incident.

Adif explicava en un comunicat dimarts passat que "a l'estació de Passeig de Gràcia s'han incrementat les superfícies d'ús públic i instal·lat ascensors, escales mecàniques i una plataforma elevadora per garantir la plena accessibilitat". "Aquestes actuacions s'inscriuen en el compromís del Ministeri de Foment per a la modernització de la xarxa de rodalies de Barcelona", afegia.

Per la seva banda, Territori celebrava que "la posada en servei, avui, de les noves instal·lacions permet la finalització de l'adaptació de l'estació de metro de la L3 de l'intercanviador. Així, ha entrat en funcionament l'ascensor entre el nou vestíbul i el carrer d'Aragó (costat mar), pel que ha quedat completada l'adaptació a persones amb mobilitat reduïda, mitjançant la col·laboració de la Generalitat i d'Adif".

Passadíss

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 carme425, barcelona, 02/02/2014 - 12:20

Les obres han durat 5 mesos més del que deien els cartells d'ADIF. El resultat te coses positives (com l'accés a minusvàlids i gent gran) però en general m' ha defraudat. La remodelació s'ha quedat només al vestíbul. De veritat feien falta 2 anys per fer el que han fet?

#7 Gerard SíSí, Perpignan (Catalunya), 31/01/2014 - 15:50

Un assessor d'Obama defensa que "cada país i cada grup de població decideixi" el seu futur.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Ben Rhodes diu que Washington "dóna suport a que hi hagi un procés de revisió a cada país" davant la petició de celebrar un referèndum.

#6 -emilio, a, 31/01/2014 - 14:52

lo que se ve en las fotos son instalaciones de Metro, y no de RENFE

#3 Pere, Comarca Garraf, 31/01/2014 - 12:38

Prestar mes atenció a les recomanacions, orientacions o suggerències dels mes implicats directament en les obres. Fer proves de puja e inundació i exercicis de emergència reals. Demanar opinions als empleats. Mullar-se, Compromís i Excel·lència.

#2 agus_bcn, Bcn, 31/01/2014 - 12:07

En este pais todas las obras tienen un sobrecoste (a parte del 4% que en Cat se llevan los políticos por toda la obra pública), esto lo consiguen racaneando en materiales y pruebas. Trias dimisión!!,