Publicitat

Ara ordena tancar escoles, instituts i universitats

Govern desbordat

El Govern ha decidit tancar tots els centres educatius de Catalunya a partir de dilluns pel coronavirus, però posteriorment ho ha avançat a demà divendres. Això inclou escoles bressol, escoles, instituts, universitats i centres de formació professional. La decisió s'ha pres per prevenir la propagació del coronavirus.

Es tracta d'una decisió que deixarà a casa un milió 600.000 alumnes i gairebé 80.000 docents de llars d'infants, escoles i instituts. A les universitats afectarà uns 200.000 estudiants i uns 20.000 professors.

Aquest mateix matí el president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s'han reunit amb els rectors de les universitats després d'oferir una roda de premsa en la que no han informat d'aquesta mesura, que arriba després que el Govern ja advertís que podien arribar-ne de "més dràstiques i contundents" per combatre l'expansió del virus.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#18 Fierecita, Montgat, 12/03/2020 - 20:48

Hace cuatro días, todo controlado. Hoy desbordados.
¡INUTILES! así de claro.

#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/03/2020 - 20:21

Estamos pagando la irresponsabilidad de unos ciudadanos que, a pesar de conocer la inutilidad de sus líderes políticos, prefirieron votarles pensando más en su supuesto ADN superior que en el bienestar de sus conciudadanos. Sufran lo votado.

#16 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., AQUI EN SITUASIONS CON LA QUE ENS TICA VIURE ES CUAN ES VEU QUINS SON ELS GRANS GOVERNS QUE FA, 12/03/2020 - 19:48

Ja es diu VAL MES TARD QUE MAI , aixo acaba de fer el Govern Català , y ob ligado por las sircustancies .Encara tindra que pendra mesures mes fortes i drasticas . Lo que a fet no podra para EL CONTAJI DEL CORONAVIRUS . no u tenien pas TAN CONTROLAT Con deien desde el Govern Català no fa molt he .

#15 Lobisome, BCN, 12/03/2020 - 18:35

Qué ridículas parecen las reivindicaciones nacionalistas (que le expliquen al virus el "fet diferencial") cuando la cosa, por lo que sea, se pone seria. Con qué claridad se ve entonces de qué va, de verdad, todo el tinglado, a quien beneficia. Solo alguien muy caradura o muy idiota puede seguir creyéndoselo.

#14 ., ., 12/03/2020 - 17:34

En China las noticias son muy buenas.
Quedan 10 dìas de sobresaltos y con el frìo alomejor se alarga un poco,pero despuès pararà hasta otoño,y probablemente habrà una vacuna,dicen,en septiembre.