Publicitat
Societat · 10 de Setembre de 2012. 20:58h.

Gràcia, sobiranista

Esquerra penja l'estelada a la seu del districte

Gràcia, sobiranista

L'estelada, a la seu del districte de Gràcia

Esquerra ha penjat l'estelada a la seu del districte de Gràcia (Barcelona) la vigília de la Diada. El regidor republicà Jordi Portabella ha explicat que l’objectiu de l’acció era “reivindicar el sentiment independentista creixent i donar suport a la manifestació de l’ANC que se celebrarà demà”.

Portabella ha instat a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que “posi fil a l’agulla i es posi a treballar per convertir Barcelona en la capital de la República Catalana”. El republicà ha afegit que “cal preparar la ciutat perquè tingui les infraestructures pròpies d’una capital d’Estat”.

A l'acte, que ha reunit una cinquantena de persones, també hi han participat Patrícia Gomà (presidenta d’ERC-Barcelona), Oriol Amorós (diputat d’ERC per Barcelona), Àlex López (president d’ERC-Gràcia), Alba Metge (consellera de Districte d’ERC) i Ricard Martínez (expresident del Districte de Gràcia).

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Almogàver , La Sagrera , 11/09/2012 - 10:55

Apa, quin cartell, mai s'ha vist una trepa així en un balcó, l'Amorós, la Goma, en Portabella, la Metge, el Martínes, el Lópes... entre tots no se'n fa un, ni agafant el millor de cadascú. Gairebé cap no ha treballat en s'ha puta vida, sempre visquet del cuentu i del momiu. Quina poca dignitat!

#3 Sandra Pol, Bracelona, 11/09/2012 - 00:45

El Portabella, el seu "palanganero" el Martínez i llepa culs de tots dos l'Àlex López, com sempre per tal de sortir a la foto faràn qualsevol cosa, per exemple demà passat un video masturbant-se en grup.

#2 Kropotkin, Vic, 10/09/2012 - 21:58

Gracia new independent Stae in Europe. Nueva moneda la graciosa. Jua, jua, jua,...

#2.1 spanish, Madrdi, 11/09/2012 - 04:34

bueno yo vivio en Gracia ...y no vo muchas esteladas........en fin haymas balcones sin nada mucho mas......envio fotos o las quitareis?

#1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 10/09/2012 - 21:04

Definitorio de la catadura intelectual y valores democraticos de estos secesionistas que utilicen las instituciones de todos para hacer proselitismo de las ideas politicas de unos en contra de las de otros...

#1.1 la pura realitat , Barcelona, 10/09/2012 - 21:53

Mira Moro si no saps de la nostra historia millor que callis. Mira Moro si no sabes de nuestra historia mejor te callas.

#1.2 spanish, Madrdi, 11/09/2012 - 04:35

Moro ? menudo nivel....jajajjjajajaajjaja seguro que es del Barça si esos que llevan Qatar en la camiseta jajajjajajajajajajaja inutiles se venden por cuatro duros de hecho este sidral lo han montado para vender esteladas....lo que ocurre que se han forrado los pakis