Publicitat
Societat · 7 de Maig de 2020. 17:29h.

Gràcies als alcaldes

Buch: "Avui l'agraïment és per a tots els ajuntaments de Catalunya"

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha agraït aquest dijous a tots els ajuntaments per "haver donat la cara davant la ciutadania" d'ençà que va començar la pandèmia de coronavirus. El conseller ha recordat en roda de premsa que els municipis petits no disposen dels recursos i infraestructures de les grans ciutats i ha apuntat que els alcaldes "ens consta que han estat donant la cara".

"Agraïment per tota la feina que han fet aquesta setmana els ajuntaments. Per a tots. Per a tots els ajuntaments, per a tots els representants públics dels nostres pobles i ciutats, per a tots els treballadors públics de l'administració local, per a tots i totes, gràcies" ha manifestat Buch en la seva intervenció.

"Gràcies per haver donat la cara davant la ciutadania. Molts de nosaltres ens hem fet moltes preguntes i només hem tingut l'Ajuntament al costat de casa (l'alcalde, l'alcaldessa, els regidors, les regidores, treballadors i treballadors públiques...)" ha dit. "I no em refereixo a grans ciutats, em refereixo també a municipis petits" ha subratllat.

"Catalunya té 947 municipis, i la majoria d'ells són municipis mitjans petits, i malauradament allà no hi ha tota la infraestructura i tots recursos que tenen les grans ciutats. Per tant, molta ciutadania ha de recórrer a l'alcalde i alcaldessa i ens consta que han estat donant la cara" ha afirmat. "Avui l'agraïment és per tots els ajuntaments de Catalunya" ha dit.

Alcaldes al Palau de la Generalitat donant suport al procés, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Neferu, Barcelona, 08/05/2020 - 09:33

Maravillas verdes, verdes maravillas, en mi vida he visto yo, a tantos tontos hincar las rodillas. Amen.