Publicitat

Buch demana un aplaudiment per a ells

El conseller de l'Interior, Miquel Buch, ha tingut un record per al Joan, el primer agent dels Mossos d'Esquadra mort per coronavirus, durant la roda de premsa d'aquest divendres i ha reclamat a la població que aquest vespre li dediqui l'aplaudiment que cada dia es fa al personal sanitari.

Buch ha expressat "el meu sentit condol a la dona, als fills, familiars i companys del primer agent dels Mossos mort per coronavirus" i ah recordat que "en Joan era un agent format a la tercera promoció del cos dels Mossos, estava destinat a l'àrea bàsica policial de Premià de Mar i desenvolupava les tasques de proximitat".

El titular d'interior ha subratllat que els Mossos estan "a primera línia" en aquesta crisi i els hi ha demanat "continuar mantenint aquest esperit de servei, continuar protegint a les persones amb aquesta vocació". D'altra banda, ha instat "tot el poble català" a dedicar l'aplaudiment d'aquest vespre "al Joan i a tots els mossos i mosses del cos".

Finalment, Buch ha donat les gràcies al Joan pel teu servei a Catalunya" i ha fet extensible aquest agraïment a la resta del cos de la policia de la Generalitat. "El Govern i el poble català us agraeix la feina i està al vostre costat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., JO DOY LAS GRACIAS A LOS MILITARES AL EXERCIT I A LA GUARDIA CIVIL LOS APLAUDO POR AJUDAR A , 27/03/2020 - 20:06

JO Demano APLAUDIMENTS PER ELS MILITARES ESPAÑOLES ,GUARDIA CIVILES I MOSSOS DE ESCUADRA a tots per igual .. ES DE MAL NACIDO POCA SOLTA Nomes aplaudir a uns i despreciar a altres .QUE FAN LA MATEIXA FEINA . O fan encara molta mes Feina ELS DEL EXERCIT ESPAÑOL . GRACIAS POR VENIR A CATALUNYA AJUDARLA IGUAL QUE AQUI NO HOS QUIEREN .