Publicitat
Societat · 23 de Novembre de 2013. 16:38h.

Greenpeace es 'penja' contra Fernández Díaz

Activistes exhibeixen una pancarta contra la Llei de Seguretat Ciutadana impulsada pel ministre

Tres activistes de Greenpeace han despenjat al migdia una pancarta gegant a l'Edifici Madrid, ara sense ús, per protestar contra la futura Llei de Seguretat Ciutadana del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que preveu sancions de fins a 600.000 euros als que participin en escraches, es manifesten sense permís davant el Congrés, cremin contenidors o insultin policies.

A la pancarta, de 315 metres quadrats, es llegeix 'No a la # LeyAntiprotesta' i encara que de moment roman penjada, la policia està estudiant com retirar-la i també com fer baixar als tres ecologistes que segueixen penjats.

Tal com es llegeix a la pàgina web d'aquesta organització se sumen "a la manifestació dels moviments socials a Madrid per demanar que no es crimanilice la protesta pacífica a la futura Llei de Seguretat Ciutadana", ja que aquesta afegeix, "no és igual a democràcia".

Aquest fet, el de escalar edificis públics o penjar des dels mateixos per protestar, s'inclouria com a infracció greu multada amb entre 1.000 a 3.000 euros. L'acció coincideix amb una concentració ciutadana convocada per moviments socials que s'han dirigit fins a la Puerta del Sol per protestar contra la banca per la situació de crisi ecònomica que travessa el país.

Acció de Greenpeace

Protesta

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 FGR, Barcelona, 24/11/2013 - 12:38

A partir de ¡ya! dejo de participar en la financiación de estos hipócritas. Siempre pensaba que mis donaciones eran para proteger el medio ambiente. ¡Seréis sinvergüenzas!

#3 Papaluna, Barcelona, 23/11/2013 - 22:06

Greenpeace no es dedicava a defensar el Medi ambient? Perquè es gasta els calers que li donem els ciutadans benintencionats en maniobres polítiques antigovernamentals (antidretes, és clar). Jo pago per defensar balenes, dofins, acuifers, ocells i foques bebé; no pas per aquesta pancarta i l'agitprop

#2 pedrorepublik, barcelona, 23/11/2013 - 21:26

La culpa es de Madrit! #15M

#1 kelly, bcn, 23/11/2013 - 20:00

esta no noticia no me interesa, no habla de independencia...