Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2011. 19:01h.

Greepeace subhasta una cita amb Messi

Els fons recaptats ajudaran a pagar el nou Rainbow Warrior III

Greepeace subhasta una cita amb Messi

Lionel Messi, en una imatge d'arxiu

Greenpeace ha obert una subhasta per aconseguir fons per pagar la construcció del nou vaixell de l'entitat, el Rainbow Warrior III. Entre els serveis subhastats hi ha una cita amb el jugador del FC Barcelona, Lionel Messi, que es farà a les instal·lacions del Camp Nou. La iniciativa finalitza el 21 de setembre.

El cantant Paul McCartney també hi participa amb l'organització ecologista amb una entrada VIP per a un concert. Entre els serveis subhastats també hi figura passar una tarda amb l'actriu Patricia Arquette o el músic Jamiroquay a París. Fins i tot es pot optar a obres de Pablo Ruiz Picasso.

El vaixell insígnia de Greenpeace estarà llest per navegar aquesta propera tardor, tot coincidint amb el 40è aniversari de l'entitat. El nou vaixell disposarà d'unes revolucionàries característiques medioambientals com ara les veles A-frame que redueixen les emissions de carbono.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Barcelona, 24/08/2011 - 19:15

La bomba al primer Rainbow Warrior va ordenar-la posar el govern Mitterrand, de manera que va ser una bomba progressista i social. Una bomba sostenible. Una bomba d'entesa. I una bomba de proximitat... sobretot pel portuguès que era dins el vaixell fent una becaina i va quedar fet fricandó.