Societat · 15 d'Octubre de 2019. 23:17h.

Greus incidents també a Tarragona

Apedreguen els furgons dels Mossos d'Esquadra

La manifestació contra la sentència pels fets del procés ha acabat amb una batalla campal a Tarragona. Els manifestants han llençat tota mena d'objectes contra els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional durant les càrregues que s'han produït un cop finalitzada la manifestació que s'ha dut a terme davant la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona.

Independentistes també han intentat incendiar la porta d'entrada de la Delegació d'Hisenda a Tarragona i han llençat ampolles de vidre contra l'edifici.

26867-purtada.jpg

Els manifestants, que s'havien concentrat davant la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona, han cremat una vintena de contenidors des de la plaça Imperial fins al monument dels Despullats, en plena Rambla Nova.

whatsapp-image-2019-10-15-at-22.07.34.jpeg

La Policia Nacional ja havia realitzat prèviament càrregues a la plaça Imperial Tarraco, fet que ha comportat que els manifestants reculessin fins a arribar a la Delegació d'Hisenda. La manifestació, convocada pels Comitès de Defensa de la República, ha comptat amb la participació de més d'un miler de persones.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Era rebelion, Bcn, 16/10/2019 - 00:23

Si, era, es, Rebelión. Ley de Seguridad Nacional. Y a votar al PpP

#2 Era I és, rebel·lió , Bcn, 15/10/2019 - 23:47

Tribunal Suprem: era, i es, rebel·lió. Clarissim.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/10/2019 - 23:44

Una prueba más del "pacifismo" del nacionalseparatismo. Realmente se merecen perder la autonomía de forma indefinida,. Pero con gobiernos cobardes como los que tenemos, encima les reirán la gracia o le montarán cumbres de Estado en Pedralbes.