Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2021. 18:31h.

Guàrdia Civil i Mossos es personen a TV3

A la recerca de factures falses pel cas del 3%

Guàrdia Civil i Mossos es personen a TV3

El jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz ha requerit documentació a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, a la qual pertany TV3, en el marc d'una peça separada del cas 3% en la qual s'investiguen suposats pagaments a CDC a càrrec de Triacom, una productora de la televisió catalana.

El titular del Jutjat Central d'Instrucció 5 de l'Audiència Nacional va ordenar fa uns dies una sèrie de requeriments a diverses entitats, que s'han materialitzat aquesta setmana en un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra per tractar d'indagar en una suposada operativa de facturació falsa.

Els requeriments, sol·licitats per la Fiscalia Anticorrupció, s'han efectuat també a altres entitats com la Sindicatura de Comptes de Catalunya, el Institut Català d'Empreses Culturals (ICEC), el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, a més de diverses societats privades.

Pedraz investiga d'aquesta manera, al costat de la Guàrdia Civil i la Fiscalia Anticorrupció, el possible finançament irregular de l'extinta CDC suposadament a través de la productora Triacom. A més d'aquestes perquisicions, el Jutjat d'instrucció número 1 de Lleida investiga diversos casos de suposada facturació falsa entorn de la citada productora. 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Nuria, Barcelona, 21/10/2021 - 22:37

Y hasta cuando va a durar lo del 3% sin que nadie pague las consecuencias

#5 Streaker, Barcelona, 20/10/2021 - 12:19

La Guardia Civil buscará documentación en TV3. Los Mossos se quedarán fuera, vigilando que nadie venga a retirar lazos amarillos y demás propaganda indepe de los alrededores. Que para eso están.

#4 pepe, andorra, 20/10/2021 - 11:46

esas sutiles presiones para q se voten los presupuestos........

#3 Graupera, Vielha, 20/10/2021 - 07:17

Un altre robatori nacional.
Res de nou a Catalunya.

#2 Barretina a rosca, Black hole, 19/10/2021 - 20:45

Si ya lo saben los Mossos me quedo mas tranquilo.