Societat · 1 d'Abril de 2021. 10:03h.

Guàrdies civils denuncien que la Generalitat no els vacuna

Salut al·lega que prioritzen “la franja d’edat de 60 a 65 anys”

Guàrdies civils denuncien que la Generalitat no els vacuna

Agents de la Guàrdia Civil han denunciat a e-notícies que la Generalitat es nega a vacunar-los, fet que el departament de Salut afirma que és fals. Tanmateix, un d’aquests agents “amb més de 38 anys” en el cos policial, assegura que “el Govern ens margina i ni tant sols ens considera essencials per ficar-nos la vacuna”.

“Els companys d’aeroports, ports, duanes, intervencions d’armes, etc, queden totalment desemparats per decisions politiques. Han vacunat, i ja estan a punt de rebre o han rebut la segona vacuna pràcticament  els menors de 55 anys de mossos, agents de policies locals, bombers, bombers voluntaris, forestals, mestres, auxiliars de menjador, etc i ni tant sols un Guàrdia Civil amb menys de 55 anys ha estat vacunat a la comandancia de Lleida.  Ara vacunen als companys entre 60 i 65 anys com fan amb la resta de població”, explica.

Salut, però, assegura que “no és cert” i assenyalen que “també es van vacunar guàrdies civils menors de 55 anys fins que va parar Astrazeneca”. En aquest sentit afirmen que un cop s’ha tornat a permetre vacunar amb astrazeneca “estem prioritzant tots els essencials de la franja d’edat de 60 a 65 anys”.

Tot i això, un d’aquests agents insisteix que “a tota la província de Lleida no s’ha vacunat ni a un sol agent menor de 60 any, nomes ho van fer per un petit grup a Barcelona que son als que ells fan referència.  Mentre els mossos o forestals de la província de Lleida ja tenen la segona vacuna ni un sol guàrdia civil de menys de 60 anys ha estat vacunat”. 

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 Juan Romero, Barcelona, 02/04/2021 - 12:09

¿no va en sueldo dar su vida por España? pues eso que la den por España, y que den muestra de su hombría a todos los españoles y sobre todos a los catalufos.

#19 Antifa, L'h, 01/04/2021 - 23:53

Pues que hagan un atestada fantasmagorico de los suyos y seguro que algun juez se lo arregla

#18 Agravi comparatiu, Barcelona, 01/04/2021 - 17:30

Com els indepes són socis del govern Frankeinstein, dons muts com a momies de l'agravi comparatiu entre Mossos i Guardies Civils destinats a Can Pixa, laisser faire i visca la democràcia CAT/Ñ

#17 José , Barcelona , 01/04/2021 - 16:38

Todo por la patria joder! Antes la GC eran autenticos machos alfa de la sociedad. Ahora, funcionarios como los mossos o los carteros de pueblo. Desde Tejero hemos ido a menos.

#16 lluis p., barcelona, 01/04/2021 - 16:31

Y como no marlaska y el gobierno central dejandolos tirados otra vez ante esta gentuza de la generalitat, sus superiores empezando por marlaska traicionandolos y mirando a otro lado, luego cuando los necesiten como para hacer vigilar el casoplon de iglesias o para que protejan a los ministros recurriran a ellos, no tienen ninguna lealtad, mezquinos