Publicitat
Societat · 29 d'Agost de 2014. 15:03h.

Guàrdies civils roben presumptament una estelada

L'alcaldessa de Vilobí d'Onyar explica que unes càmeres van captar l'acció i un veí va apuntar la matrícula del vehicle

Guàrdies civils roben presumptament una estelada

Un regidor de l'Ajuntament de Vilobí restituint l'estelada (Foto: TV3)

Un jutjat de Santa Coloma de Farners (La Selva) investiga el robatori d'una estelada de propietat municipal ubicada en una rotonda de Vilobí d'Onyar (La Selva) que presumptament va ser sostreta per guàrdies civils.

L'alcaldessa, Olga Guillem, ha explicat que els fets es van produir la nit de dissabte a diumenge passat, poc després de la mitjanit, quan dues persones van baixar d'un Citroën C1 de color fosc i es van enfilar per despenjar la bandera i se la van emportar.

Unes càmeres situades al camp de futbol municipal van enregistrar l'acció i un veí que va veure el robatori va apuntar la matrícula del vehicle, que presumptament es tractaria d'un cotxe de la Guàrdia Civil sense identificatiu.

Guillem considera "lamentable que un cos com la Guàrdia Civil es dediqui a cometre un robatori com aquest". Guillem ha admès que, si li hagués arribat una notificació reclamant la retirada de la bandera, hauria estat diferent.

La Guàrdia Civil s'ha afanyat a emetre un comunicat en què assegura que no té coneixement oficial dels fets i que se n'ha assabentat per informacions periodístiques. El cos es posa a disposició del jutjat de Santa Coloma de Farners per esclarir el robatori de l'estelada.

Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#44 PEPE, LLEIDA, 31/08/2014 - 11:57

BERLANGA, PICOLETOS, UN R4, SAZA, CASPA, ESPANYA,FLOÏD I?.AQUÍ HO TENIM

#43 hector, bcn, 30/08/2014 - 13:41

Als que ho aplaudeixen: defenseu la legalitat o defenseu ideals? quan son els nacionalistes espanyols us baseu en la llei, quan son nacionalistes espanyols defenseu ideals. Hipocrites.

#42 hector, bcn, 30/08/2014 - 13:30

Es que ningu se nadona de que aquests personatges han actuat contra una ideologia? No es la seva funcio, i es mes no es poden ficar en aquests temes, o no foten canya aqui als policies i jutges que mostren les seves ideologies? on sou tots aquells que vau posar a parir els mossos per la estelada?

#41 luzbell, barcelona, 30/08/2014 - 12:49

han cometido un error que les va a costar caro no por el hecho de quitarla eso lo puede hacer cualquiera y no pasaria nada, pero si llevaban un vehiculo oficial, de todas forma que el juzgado tome cartas en el asunto dice bien a las claras la porqueria de justicia que hay en Catalunya.

#41.1 hector, bcn, 30/08/2014 - 13:17

Te guste o no es una propiedad municipal, y robarla, seas GC, Mosso, o quien seas, implica castigos. Y que me dices de la justicia española, que es manos limpias quien hace las denuncias que tendria que hacer por ejemplo la fiscalia, o hacienda, o similares.

#40 Fernando, Hospitalet, 30/08/2014 - 11:50

¿Cuánto duraría en un poste su bandera equivalente, la española con el aguilucho?

Pues aplicaos el cuento. La única estelada buena es la quemada o la requisada.

#40.1 hector, bcn, 30/08/2014 - 13:18

Una bandera impuesta por ganar en una guerra, comparada con una bandera que ha sido puesta gracias a la mayoria elegida en un pueblo, si gran comparacion. Por cierto, una inconstitucional y la otra no, la segunda es la que han robado los GC

#40.2 Fernando, Hospitalet, 31/08/2014 - 01:07

hector ¿tienes nás de doce años? tan "inconstitucional" es la aguiluchada como la estelada, pero la estelada es mucho peor, ya que puede conducir a una guerra civil ente catalanes.

#40.3 PEPE, LLEIDA, 31/08/2014 - 11:57

FERNANDITO?DEIXA LES DROGUES I A DORMIR