Publicitat
Societat · 11 de Juny de 2017. 12:56h.

Guardiola denuncia “pressió policial als nostres empresaris”

Demana "a la comunitat internacional que ens ajudi" davant "un Estat autoritari"

Guardiola denuncia “pressió policial als nostres empresaris”

L’entrenador de futbol, Pep Guardiola, ha llegit el manifest de l’acte unitari a favor del referèndum i ha agraït ser l’escollit en un “dia de felicitat tan important pel nostre país”. El manifest ha estat llegit en català, anglès i castellà.

“Votarem encara que l’Estat espanyol no ho vulgui”, ha dit Guardiola, a més d’apel·lar a una “rotunda majoria” dels catalans que volen votar i recordar que “18 vegades ens han dit no”.

Guardiola ha dit que “som víctimes de l’Estat” i ha denunciat “persecució política”. En aquest sentit ha recordat que “conspiren contra la nostra sanitat” i que “volen acabar amb el model d’escola catalana que és model de cohesió”.

També ha afirmat que “conspiren contra els polítics independentistes” i ha lamentat el “bloqueig de les nostres infraestructures” per part de l’Estat. “Els nostres empresaris es veuen pressionats per la fiscalia i la policia judicial”, ha criticat.

Contra els “abusos d’un Estat autoritari”, Guardiola ha remarcat que “defensarem la democràcia i els nostres representants amb totes les nostres forces”. “Demanem a la comunitat internacional que ens ajudi, apel·lem a tots els demòcrates del món”, ha dit. “Quan el Govern compleixi amb el mandat democràtic no estarà sol”, ha advertit, per tot seguit sentenciar “Visca Catalunya, estimats!”.

59 Comentaris

Publicitat
#52 Xexo, Premia, 13/06/2017 - 05:42

Estos lo que quieren es provocar estilo zparo tensionar como ya lo an probado todo en el extranjero i no les hacen caso pues eso

#51 luzbell, barcelona, 12/06/2017 - 10:38

Que credibilidad, dignidad y honradez puede tener un sujeto que ha colocado a su hermana en la Generalitat a chupar de los impuestos de los trabajadores, el hermano esconde sus sociedades en Malta etc y el tiene la pasta no en la Caixa en la Diagonal sino en paraísos fiscales.

#49 Seba, K, 12/06/2017 - 01:42

Cuando se refiere a estado autoritario no se estará refiriendo a Qatar por un casual? Ah, no, que esa conocida democracia del golfo es la que le paga el sueldo de ahora y el de antes y la que patrocina sus clubs, el de ahora y el de antes. Ni una palabra. Pues no lo entiendo. Pero ni de él ni de tantos otros que tienen la piel tan fina.

#48 errefejota, ., 12/06/2017 - 01:21

Sabe lo que es un Estado autoritario porque lo ha qatado. Qatar se le da muy bien,

#47 Maurici, Palafrugell , 12/06/2017 - 01:07

Es injust lo que ha dit avui el pep sobre Espanya ,es tindria que anar a Veneçuela 1 mes per sapiguer lo que es la repressio...