Publicitat
Societat · 5 de Setembre de 2018. 20:59h.

Guardiola equipara els llaços grocs amb una campanya contra el càncer

El tècnic diu que portar-lo és "un gest humanitari"

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha comparat el significat que té el llaç groc als Estats Units, on alguns golfistes el van portar en suport a la lluita contra la leucèmia amb el significat que té a Catalunya.

Guardiola, en un vídeo fet públic a les xarxes en el que demana l'alliberament dels dirigents independentistes, explica que el llaç groc "es porta per mostrar humanitat cap a homes i dones normals que porten quasi un any a la presó simplement per defensar les seves idees".

Pep Guardiola ha tornat a demanar l'alliberament dels dirigents independentistes en un vídeo enregistrat en català i anglès. "Milers de persones duen un llaç groc per demostrar la seva humanitat, perquè dones i homes són a la presó des de fa un any. Gent normal que només defensa idees i que és a la presó des de fa un any" explica el tècnic, vestint una samarreta groga.

"Fa unes setmanes, els millors golfistes del món, inclòs Tiger Woods van jugar un torneig a Estats Units i aquell cap de setmana van portar un llaç groc. Per què? Perquè Jarrod Lyle, un golfista, estava lluitant contra un dur càncer. Els jugadors portaven el llaç groc per estar a prop de Jarrod i la seva família. Aquests excepcionals jugadors van demostrar la seva humanitat a la resta del món. Una situació semblant passa a Catalunya en els últims mesos. Milers de persones porten un llaç groc per demostrar la seva humanitat, perquè dones i homes són a la presó des de fa un any. Gent normal que defensa idees i que és a la presó des de fa un any" diu Guardiola en el vídeo.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#15 Sarola, Castelldefels, 07/09/2018 - 17:25

¡ Mamarratxo !

#14 Alejandro, Barcelona, 06/09/2018 - 14:03

Un ejemplo claro de que Guardiola tiene el cerebro en los pies.

#13 Sergi, Bcn (Espanya) , 06/09/2018 - 10:57

Y pensar que este tipejo fue capitán de la selección española...

#12 Jose, Bcn, 06/09/2018 - 10:18

No veo que lleve ninguno por el cáncer, quizás por que se de mayor importancia a los que están presos por saltarse las leyes.

#11 Ramon, Terrassa, 06/09/2018 - 08:40

Sí, igual que llevar esvásticas. Pues eso.