El cap del cos demana el cessament del seu número dos

Guerra als Mossos

El cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Maria Estela, ha exigit al Departament d'Interior el cessament del seu número dos, Eduard Sallent, per acusacions de deslleialtat, segons ha publicat aquest dissabte El País.

El diari explica que dins del cos policial "s'ha instal·lat l'idea que Estela és oficialment els responsable dels Mossos, però que en realitat Sallent és el cap a l'ombra". Tanmateix, segons El País, des d'Interior confien que la situació es podrà reconduir.

La guerra interior als Mossos arriba nou mesos després que el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, apartés al major Josep Lluís Trapero del càrrec per col·locar a l'actual cap, Joan Maria Estela.

En aquell moment, Elena es va limitar a agrair "la feina" a Josep Lluís Trapero. El conseller va defensar "relleu generacional" amb una direcció "coral", que nou mesos després es troba immersa en una situació d'inestabilitat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 JO NO VULL SER CATALÀ, PALAMORTS, Catallufa, 24/09/2022 - 18:20

Jo quan m´els trobo, tinc la mateixa sensació que quan em trobo amb delinqüents, i em salten totes les alertes... Si veig que venen per la mateixa vorera que la meva, em canvio a l´altre... I a la carretera, son més perill que ajuda i seguretat... Fins aquí i això és al que hem arribat, de moment...

#9 Telamarinera , Vng, 24/09/2022 - 15:34

Si no hay enemigo exterior en nuestro sino.

#7 Joanet, Barcelona, 24/09/2022 - 15:26

Todo esto es lo que conlleva haberse convertido en una policía política. La única solución es disolver el cuerpo y que vuelva la policía nacional y la guardia civil.

#6 Desconfiança, Barcelona, 24/09/2022 - 13:57

Els lazis han desprestigiat el cos dels Mossos al utilitzar-los com si fóssin la seva joguina i no inspiren confiança ni seguretat als catalans com a cos policial, ans tot el contrari, un cos per fer la punyeta als ciutadans sota les ordres de quatre politiquillos com el cas de Meridiana

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 24/09/2022 - 12:52

Els mossos no em generan cap confiança. No per això, que és un capítul més, més aviat perquè donen l'imatge de cos polititzat.