Publicitat
Societat · 23 d'Abril de 2014. 14:56h.

'Guerra bruta' de l'Estat

Els jutges sobiranistes apunten al cap de la brigada d'informació de la Policia a Barcelona

'Guerra bruta' de l'Estat

Notícia de La Razón

Dos agents de la brigada d'informació del Cos Nacional de Policia (CNP) han admès que van investigar els jutges catalans que van signar un manifest a favor de la consulta sobiranista. En la seva declaració davant del jutge, els policies han afirmat que un comissari els va ordenar investigar si els noms que havien sortit a la llum com a signants del manifest a favor de la consulta es corresponien amb noms reals.

Els agents van accedir a les bases de dades per comprovar la identitat dels jutges i magistrats, i van descarregar fotos dels seus DNI que van adjuntar en un informe lliurat al seu superior. És per aquest motiu que els esmentats jutges, en un comunicat, sol·liciten al jutjat "que citi a declarar com a imputats el Comissari en Cap de la Brigada Provincial d’Informació de Barcelona i els dos Inspectors que van accedir a les nostres dades personals de Madrid i d'Alcalá de Henares".

"A més, sol·licitem l’ampliació de la denúncia contra el diari La Razón, com a persona jurídica, demanant que se citi a declarar el seu legal representant. I com a última qüestió també demanem que es faci un altre informe pericial, ara per part del Cos de Mossos d’Esquadra, sobre l’origen i procedència de les fotografies publicades en el diari La Razón i la coincidència amb les que consten a les bases de dades del DNI", conclouen.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 BEJOTA, BCN, 24/04/2014 - 17:42

La independencia catalana pierde fuelle

El rechazo al secesionismo sube cuatro puntos desde
diciembre y alcanza el 42,9% El 35,6% votaría «no» a convertir Cataluña en Estado, frente al 39,3% que está a favor de la independencia.(NC REPORT)

#5.1 BEJOTA, BCN, 26/04/2014 - 17:36

Cuestión de habitantes

Según Malet, uno de los responsables de que la nueva Administración americana se haya fijado en el modelo español de infraestructuras, las multinacionales están implantadas en Cataluña "para acceder a un mercado de 47 millones y no de siete millones".

#4 LeonAnto, Barcelona, 23/04/2014 - 19:54

No entiendo como estos jueces pueden seguir en sus cargos de la Administración de Justicia española. En un país más serio, estarían en la calle ya.

#2 Xipolleig, Barcelona, 23/04/2014 - 16:23

No m'ho puc creure !!!. Jo que m'havia cregut al Beat-Ministre de missa diària que deia que eren els Mossos.
tranquil Ministre que vostè arregla les seves cosetes passant pel confessionari, oi ?.
A vostè només el jutjarà Déu, oi ?.

#2.1 JCM, BCN, Catalunya, 23/04/2014 - 17:24

I amb aquests ens hem de federar??......a prendre pel c,,,, home!!!!

#1 Kropotkin, Vic, 23/04/2014 - 15:18

Catalanes, realmente estamos patidifusos: ¿por qué queréis un país nuevo, pudiendo vivir en uno gobernado por los herederos del franquismo?...jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía...mejor hundidos!

#1.1 Por ejemplo, bcn, 23/04/2014 - 16:38

Pues para no vivir en un nuevo país donde los ultranacionalistas, los sindicatos, la justicia, y la prensa son la misma cosa.