Societat · 2 d'Octubre de 2013. 18:45h.

'Guerra' de banderes a Gràcia

Els propietaris de finques no poden obligar els llogaters a retirar-les si no s'especifica en el contracte d'arrendament

'Guerra' de banderes a Gràcia

Una estelada i una bandera espanyola , en una finca de Gràcia

Els veïns d'una finca del barri de Gràcia situada al carrer de Nil Fabra mantenen una disputa de banderes als seus balcons. El veí del primer pis ha col·locat una estelada, que tapa una senyera, al seu balcó; mentre que el de dalt llueix una bandera espanyola.

La proliferació de banderes independentistes als balcons, també n'hi ha d'espanyoles tot i que predominen senyeres i estelades, ha portat a la propietària d'una finca al barri Les Corts de Barcelona a penjar un cartell que prohibeix penjar estelades als llogaters i els amenaça amb emprendre accions contra ells.

Sobre aquest fet, l'advocada Montserrat Junyent ha manifestat a Catalunya Ràdio que el propietari de la finca només podria prohibir l'exhibició de banderes en cas que ho tingués expressament especificat en el contracte d'arrendament.

"Si volgués impedir l'ús del balcó per a fer determinades activitats com ara penjar-hi estelades o senyeres o escuts de qualsevol mena, ho hauria d'haver concretat en el contacte d'arrendament. No cal retirar-les si no hi ha una prohibició expressa", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#22 M, Madrid, 08/10/2013 - 13:50

La bandera del pollo y la estrellada significan lo mismo desde dos puntos de vista diferentes. nacional-fascismos

#21 no a la guerra, BCN, 03/10/2013 - 19:43

No es solo en Gracia ,es en toda Cataluña
lamentablemente ¿Que será lo proxímo?

#20 BEJOTA, BCN, 03/10/2013 - 15:53

ROMPEPTRIAS:
CUANDO LOS MUNDIALES Y EUROCOPAS ,VISTÉIS MILES Y MILES DE BANDERAS CONSTITUCIONALES POR TODA CATALUÑA. ESTAMOS ,QUE NO SE OS OLVIDE.

#19 Duard, Girona, 03/10/2013 - 13:36

No li paguen un lloguer al propietari, doncs qui paga mana. El propietari que es dediqui a cobrar i no emprenyar als llogaters. A casa seva cadascú fa el que vol. Cap guerra de banderes, un español penja la seva bandera aquí i on vulgui del món. I un català el que penja avui és l'estelada.

#18 Yesyoucan, Bcn, 03/10/2013 - 11:16

No veo correcto la colocación de banderas en los balcones ( sea la del Barça, Espanyol, la estelada, la del pp, PSOE...) . Pero al vivir en un país democrático deberíamos respetarlo. En lo que sí estoy TOTALMENTE en contra es que estas banderas anticonstitucionales se utilizen los ayuntamientos.

#18.1 Perico, Gràcia, 05/10/2013 - 13:40

Si te refieres a la estelada, que sepas que no es anticonstitucional, como si lo es la del pollo. La estelada, simplemente es "no constitucional".