Societat · 29 d'Octubre de 2018. 20:14h.

Guerra de pancartes a Reus

És la tercera vegada que despengen la pancarta dels presos al consistori

Guerra de pancartes a Reus

La pancarta robada

La pancarta que reclama “llibertat presos polítics” a l’Ajuntament de Reus (Baix Camp) ha estat treta per un grup de persones aquest passat dissabte a la matinada. Aquest grup de persones, encaputxades, s’ha fet una foto amb la pancarta girada del revés i un llaç trencat, i l’han pujat a les xarxes socials.

És la tercera vegada que treuen aquesta pancarta de la façana de la casa consistorial, que es va posar després d’aprovar-se al ple municipal. La primera va ser el passat mes d’agost, en una acció que va ser impulsada per un grup de militants i simpatitzants de Ciutadans. Les altres dues vegades han estat aquest cap de setmana, primer el divendres i després el dissabte a la matinada.

Sempre que s’ha retirat la pancarta, des de l’Ajuntament de Reus l’han tornat a posar. L’episodi més intens va ser el que es va viure el passat 10 d’agost, quan el mateix alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, va intentar evitar que retiressin la pancarta, provocant-se moments de tensió a la plaça. Pellicer va presentar després dues denúncies per aquests fets, una d’elles per unes amenaces que va rebre.

A principis d’aquest mes d’octubre, el jutjat d’instrucció número 2 de Reus decidia arxivar les denúncies de l’alcalde de la ciutat apuntant que, tot i que els fets eren constitutius de delicte, no es podia determinar de qui era l’autoria dels mateixos. El govern municipal ja va avisar que recorreria la decisió.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 OVNI, ELX, 30/10/2018 - 10:06

Quina feina els donem...

#6 Didac, Barcelona, 30/10/2018 - 08:58

Molt ben fet! Ja n'hi ha prou que els sediciosos utilitzin els ajuntaments, que son edificis que representen a la totalitat dels ciutadans, per les seves propagandes fanatiques i sectàries. Aquest herois que fan neteja mereixen tot el suport per la seva feina tant necessaria i justa.

#5 Ferran, Barcelona, 30/10/2018 - 08:16

Me quito el sombrero ante vosotros. Heroes.

#4 Capit@n España, The broquil is over, 30/10/2018 - 07:42

Sobren els diners per comprar més pancartes. Paga el poble. desprès es retallaran en altres coses.

#3 Sergi, Bcn, 29/10/2018 - 21:11

Jua jua jua