Publicitat
Societat · 21 de Novembre de 2020. 11:12h.

"Han acabat fent el que deia Ayuso"

Manuel Trallero, periodista: "El problema és que els polítics no saben com funciona l'empresa privada"

"Han acabat fent el que deia Ayuso"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que "han acabat fent el que deia Ayuso" amb relació a les restriccions imposades pel Govern per combatre la proliferació de la pandèmia de coronavirus.

L'escriptor, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha manifestat que "em sembla que s'ha d'estar preparat pel dia que haguem de donar la raó a Isabel Ayuso. Suposem que Ayuso tingués raó, aleshores aquí hem estat fent el burro, si al final acabem fent el que deia Ayuso després de tot això. O la senyora Ayuso tenia raó o nosaltres hem estat fent el paripè" ha dit.

Trallero ha lamentat que cap membre del Govern de la Generalitat ha treballat a l'empresa privada i que veuen l'empresari com "l'enemic", a diferència del que s'ha fet a la Comunitat de Madrid, on s'ha escoltat els empresaris respecte a la gestió de la pandèmia.

"L'enemic número 1 de la classe política catalana són els empresaris" ha dit, perquè "si vostè repassa el currículum dels membres del Govern, no hi ha ningú que hagi treballat mai a l'empresa privada, no saben que és cobrar una nòmina ni pagar una nòmina. Tampoc saben el que és aixecar la persiana d'un negoci" ha lamentat. "El que ha passat a Madrid és que han escoltat l'empresari, perquè l'empresari no és un enemic, és un home que -amb els seus interessos- vol col·laborar amb l'administració" ha apuntat.

El periodista, preguntat sobre la reincorporació del major Trapero al cos dels Mossos, ha assegurat que "el major Trapero és un personatge que em té fascinat". "Primer és l'heroi caigut i després reneix com l'Au Fènix i torna victoriós" ha explicat Trallero. "Trapero és un heroi del procés, però s'ha sabut distanciar de la resta, és el personatge més llest de tots" ha considerat.

L'escriptor ha manifestat la seva "intriga" pel fet que el major dels Mossos no conegués l'agenda oficial de l'expresident Puigdemont. "M'intriga quan deia que pensava detenir Puigdemont. Si les meves dades no són errònies, Trapero és destituït el dia 24 i Puigdemont fuig a Bèlgica la nit del 27, s'ha de pensar que aquesta fugida no era improvisada i segons la meva informació el sergent Lluís Escolar, que el va acompanyar fins a Bèlgica es va fer amb un cotxe dels Mossos del Parc Mòbil de Sabadell" ha explicat.

"Suposo que Trapero o alguna cosa sabia o alguna cosa se li va escapar. No podia ser que Trapero digués que detindria a Puigdemont si no coneixia l'agenda del president, perquè Lluís Escolar era qui tenia l'agenda" ha dit. "Trapero ha sortit guanyant, perquè ha sigut l'únic dels implicats que ha sortit indemne" ha recalcat.

Trallero, preguntat sobre l'operació Volhov, ha expressat que aquesta operació "ha posat al descobert el paisatge moral de Catalunya" i ha considerat positiva la publicació de les converses telefòniques per "conèixer aquest aspecte de la veritat".

"L'operació Volhov és un cas d'un gran cinisme i hipocresia. Sóc partidari que s'hagin conegut perquè el paisatge moral que descriuen no s'hagués pogut conèixer amb l'opacitat dels mitjans. Si no fos per aquestes filtracions, no haguéssim pogut conèixer aquest aspecte de la veritat" ha dit.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi Sergio, Barcelona, 23/11/2020 - 13:24

Ooohhh la malvada Ayuso que dejaba trabajar a sus empresas, que permitia trabajar a sus comerciantes, a sus restauradores, los dejaba facturar y que se pudieran ganar la vida honradamente, cuanta maldad tenia la malefica Ayuso, no como los de aqui que se dedican a arruinar a sus empresas y a joderlos dia tras dia.

#11 Marcial, Santa Coloma, 22/11/2020 - 13:22

El paisaje moral que se ha destapado es aterrador, ha turbado el sueño de todos los catalanes. Dejemos que estos pequeños monstruos se aniquilen mutuamente y se autoextingan, nosotros nada podemos hacer pues cuando sus asuntos se hacen públicos se revuelven amenazantes. Maldito el día que aparecieron las escuchas.

#10 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/11/2020 - 10:51

Madrit ho està fent bé només per fastidiar a Catalunya!!! Ens volen aixafar!!!!

#9 Sergi, Bcn, 21/11/2020 - 17:17

Tenemos a unos niñatos vagos que no han trabajado en su vida manejando la vida de miles de personas. Ese el governet.

#8 Joanet, Bcn, 21/11/2020 - 17:15

A la foto del Trallero es veu que fa publicitat d'un llibre que diu: "Pujol todo era mentira" que ha escrit ell. Però la veritat que Trallero mai dirà és que Catalunya és una nació i per tant té tots els drets de nació. Aquesta veritat el fa esborronar....

#8.1 VRaptor, Alicante, 21/11/2020 - 23:23

#8

Xe Ionet, no escarmientas, confundes los términos. Te han inculcado desde pequeño que Cataluña es una nación, no una nacionalidad que está dentro de una verdadera nación que es España, compuesta por varias nacionalidades que comparten lo que hace verdaderamente a una Nación, su historia y también su economía. De esto último nace vuestra r

#8.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/11/2020 - 10:48

Madre mía Joanet, cada dia estàs peor.

#8.3 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2020 - 12:41

Es que era todo mentira, empezando por la estafa de banca catalana a la herencia, etc, mentiras y mas mentiras. Pujol el Virrey de las mentiras.