Publicitat
Societat · 5 d'Abril de 2020. 10:16h.

"He perdut la confiança amb els nostres polítics"

Infermera d'UCI: "És indignant sentir les compareixences de premsa, no entenc com poden continuar dient mentides"

"He perdut la confiança amb els nostres polítics"

Una infermera d’UCI ha manifestat en una entrevista a Vilaweb que "he perdut la confiança amb els nostres polítics" i ha assegurat que "és mentida" que les UCI no estan col·lapsades com diu la consellera de Salut, Alba Vergés, en les rodes de premsa. "Estem col·lapsats", afirma.

Aquesta persona, que ha volgut mantenir l'anonimat, explica que "és indignant sentir les compareixences de premsa" i remarca que "no entenc com poden continuar dient mentides". "Que diguin la veritat, perquè la gent ha de saber què passa", reclama.

També apunta que sentim com els polítics diuen que tenim EPI de sobres i que els sanitaris estem tots molt segurs", pero subratlla que nosaltres sabem que això és mentida". "Només demanem seguretat a l’hora de treballar. I veient que ara per ara no la podem tenir, com a mínim demanem als gerents i polítics que no ens intentin enganyar. No ens creiem el que ens diuen", insisiteix.

L'infermera exposa que "és molt important que la gent prengui consciència que els polítics ens enganyen i això ha de tenir conseqüències" i creu que "algú haurà de pagar la responsabilitat de tot plegat".

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#39 Angels, Barcelona, 08/04/2020 - 15:35

Si això és cert, espero que en el moment quan sigui,
El més aviat possible, que es passin comptes i responsabilitats. És vergonyós

#38 Vsc, Maresme, 08/04/2020 - 08:03

hipocritas, criticones, en Catalunya hay mas de 7.500.000, habitantes, i con mucha densidad, ... Entonces se necesita mas colaboracion para esta pandemia, i menos politica,... Despues ya veremos a quien votamos, .. Hay que ser honestos i tener memoria i no creerse las mentidas de los politicos en general.. I de muchos periodistas,

#37 Vicente SALA, VILASSAR DE MAR, 07/04/2020 - 22:45

alguna vegada ens hem trobat una desgracia tan grant??, .. Pues no critiqueu tant, i si algu pot ajudar, que o faci... Aquesta es la realitat.... I ara que estem a Semana Santa....... El que estigui lliure de pecat, que tire la primera pedra.

#36 Neferu, Barcelona, 06/04/2020 - 12:03

¡En hora buena, heroína sanitaria. Al fin has podido ver de cerca la incompetencia de la clase política que tenemos. Lo devastador es que para darte cuenta esté muriendo y padeciendo tanta, tantísima gente. Ahora ya sabes lo que mucha gente sabemos hace años. Ahora luchemos para que estos inútiles se vayan

#34 Casandra, barcelona, 06/04/2020 - 05:50

En tiempos insólitos nos queda la palabra y el voto.
Mas crisis y la amenaza a valores fundamentales requieren la responsabilidad moral, por los muertos y nuestros descendientes, de oponerse a la continuidad de una élite infame.
Su continuidad amenaza valores humanos y ciudadanos que su poder ha denigrado.
Toca restituir lo destruido.

#34.1 Neferu, Barcelona, 06/04/2020 - 13:25

Total y absolutamente de acuerdo contigo, Casandra.