Publicitat
Societat · 9 de Març de 2010. 11:03h.

Hereu aprofita per posar multes

Ciutadans que es van veure obligats a aparcar el cotxe denuncien l'afany recaptatori de l'Ajuntament

Hereu aprofita per posar multes

L'Ajuntament no perdona

Diverses persones han contactat amb Els Matins de TV3 per denunciar que, malgrat les circunstàncies meteorològiques, els treballadors de zona blava i zona verda "han funcionat a ple rendiment". Aquestes persones expliquen que ahir, com a conseqüència de la nevada, van haver de deixar el cotxe en aquests aparcaments, atès que era impossible circular i el cotxe els relliscava.

Aquest matí quan han anat a buscar-lo, s'han trobat amb les multes corresponents. Un ciutadà, que va haver de deixar el vehicle en zona de carrega i descàrrega, explicava indignat que a primera hora del matí la grua ja s'havia endut el seu cotxe.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 JUAN CARLOS, Barcelona, 10/03/2010 - 01:02

Pero es que aún no os habeis dado cuenta que este gobierno catalán nos trata como a borregos. Para empezar somos la comunidad que no solo paga más impuestos sino que además nos han colocado más radares que en ninguna otra parte. Porqué nos hacen esto?

#15 Ramon, Barcelona, 09/03/2010 - 17:37

Ahir no es veia un guardia enlloc. Col·lapses eterns, consellers missing, manca absoluta d'informació, ambulàncies bloquejades. Això sí, avui vinga a multar qui no va poder treure el cotxe de zona blava. I espera, que la culpa serà de l'oposició.

#14 Mohamed, Vila de Sants, 09/03/2010 - 17:09

Quina colla de pocavergonyes! Jo vaig deixar un sol cap de stmana la meva moto al parking del davant de ca meva a Sants i al tornar als 2 dies ja tenia una enganxina fluorescent alertant que la meva moto estava abandonada i que a la próxima se l´enduien!

#13 A la mierda con las multas, Barcelona, 09/03/2010 - 17:00

Tenemos exactamente lo que nos merecemos, les hemos votado y ahí están... gastan el dinero en memeces y media Cataluña en paro. Menos cursos de catalán y "embajadas" en USA y más quitanieves, sacos de sal o cursos de formación para los catalanes

#12 Castells, Bcn, 09/03/2010 - 15:28

Ahir al vespre, despres de recollir al nen, mullat fins a dalt el coll, (per cert gracies als depenents de un Fornet del rosend que varen convidarlos a berenar), trobo la GU en un semafor (Urgell/Londres), petant la xerrada com si no anen amb ells...