Publicitat

L'independentisme repudia Trapero

Heroi caigut

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha caigut en desgràcia entre un independentisme que, temps enrere, l’havien convertit en ídol i referent. Fins i tot es van arribar a vendre samarretes amb la seva cara i algunes de les seves cites.

Tot i això, la seva declaració davant del jutge en el judici del procés, quan va assegurar que tenia la idea d'aturar Carles Puigdemont si hagués estat necessari, va canviar la imatge que molts tenien del policia.

Trapero, que havia participat a la famosa paella de Cadaqués amb l'expresident, va ser rellevat dies enrere del càrrec pel conseller Joan Ignasi Elena. En aquest sentit s'apunta que Oriol Junqueras hauria aconsellat també la destitució de Trapero, molest en considerar que la seva declaració va ser clau perquè el jutge el condemnés.

L'advocat Javier Melero, que va defensar Joaquim Forn en el judici del procés, constata en un article a La Vanguardia que “els qui volien Trapero empresonat, van fracassar; els qui el van encimbellar com heori el van repudiar”.

67931-2.jpg

També el periodista Ernest Folch considera en un article a El Periódico que "la caiguda és injusta i trista per al país, perquè confirma que a Catalunya es prioritza mantenir la ficció d'un relat". També constata que malgrat les seves diferències en moltes matèries, ERC i Junts han estat "sospitosament d'acord amb el cessament".

32031-1.jpg

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Citronela, Allariba, 29/12/2021 - 11:12

Los independentistas son una masa borrega y vengativa. Lo cierto es que cada vez hay mas gente que los apoyaba que les esta dando la espalda. Trapero de lo mejor que ha habido en los Mossos. Pasito a pasito se les va viendo el plumero.

#12 manu, DIJON FRANCE, 29/12/2021 - 07:12

Ayer otro héroe Oriol Mitjà caído por el independentismo y por su circo político mediático,casi le hubiera dado el nobel hoy es solo una rata para ellos hoy Josep Lluís Trapero, que durante los atentados de Cataluña de agosto de 2017 se había convertido en un héroe y hoy un parásito El independentismo es sólo un egoísmo sin límites

#11 joan, manresa, 28/12/2021 - 17:09

" Can Mingo".17:11 h.---Era un fet cantat..,las paraules del " Profesor",las cares dels frustrats de Junts i el pes de tones de la CUP, han posat al Sr. Trapero, fora del seu destí. En sentirem a parlar encare molt temps..,perqué sa de suposar que el rango de Major el mantindrà.. o no...?? A veure qui será el maco que li treu.." Final de la pel

#10 Marc, Barcelona, 28/12/2021 - 15:19

Este como ya no les sirve pasara de tocar la guitarra en los casoplones de veraneo de los gerifaltes a tocarla en el metro.

#9 PURASANGRE, PALAMORTS, Catallufa., 28/12/2021 - 13:23

Aquest, si fos com cal, el que hauria de fer ara es aixecar totes les estores, principalment les de Cadaqués...