Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2020. 12:27h.

"Hi ha 640 guetos islàmics a França"

Juan Pedro Quiñonero, corresponsal a París: "Els joves són els més fanàtics"

"Hi ha 640 guetos islàmics a França"

El corresponsal del diari ABC a París, Juan Pedro Quiñonero -degà dels corresponsals espanyols a París- considera que els últims esdeveniments a França demostren que "hi ha una realitat que hi era des de fa deu o vint anys i que ens obstinábamos a no veure: un multiculturalisme mal integrat que xoca violentemant amb la societat francesa".

Quiñonero, periodista i escriptor, explica que hi ha "640 guetos multiculturals on la situació s'ha agreujat" i que dels 67 milions d'habitants de França "hi ha cinc o sis milions de musulmans que tenen una integració de geometria variable: el 40% són laics però el 28% considera que la la llei de l'Islam està per sobre de la llei de la República".

El periodista alerta que "és un problema immens, colossal i que té difícil solució" extensible també a altres ciutats europees. "El multiculturalisme és un problema de fons en el Regne Unit, a Berlín on les minories turques tenen una gran importància" i "fins i tot en algunes localitats de Catalunya com Ripoll" en referència a l'atemptat de les Rambles.

"Ha crescut -insisteix- el nombre de musulmans francesos que creuen que la seva llei està per sobre de la República" i subratlla també que "entre els joves musulmans abunden els més fanàtics".
 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/10/2020 - 23:43

Biografía del Psicópata. No tiene desperdicio: https://www.youtube.com/watch?v=Fpd_Gr-a2o4

#7 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 19/10/2020 - 20:38

Es que los franceses aún no han descubierto que lo mejor para estar a bien con el terrorismo islámico es dejar que la hermana de los terroristas dé el discurso el día después de los atentados mientras los familiares de los asesinados miran perplejos

#6 xavier fabra, baix llobregat, 19/10/2020 - 17:07

es lo que quiere soros , diluir todo lo posible las raices de los piases europeos

#5 jvcs, barcelona, 19/10/2020 - 16:01

La solución es clara deportación al pais de origen de los padres y retirada de la nacionalidad por ley !

#4 pepe, andorra, 19/10/2020 - 15:37

Creo q Felipe IV soluciono el problema cuando llego a extremos parecidos, echándoles a patadas y los israelíes en sus respectivas guerras, también ha echado a patadas a todos los q ha podido....También se puede imitar la política de Arabia Saudí, por ejemplo, pero al revés.